ce sa faci de una singura

Poate suna ciudat sa faci lucruri de una singura insa conform specialistilor de la huffingtonpost.com astfel de activitati te ajuta sa te relaxezi, sa te distrezi si sa ai mai multa incredere in tine. Te invata totodata si sa te iubesti mai mult!

Din cand in cand merita sa te scoti la o intalnire in oras. Tu… cu tine. Sa mergi de una singura la un film. Sa te plimbi neinsotita printr-un muzeu. Sa iei singura masa in oras. Si-n tot acest timp sa rezisti ispitei de a intra pe Instagram in timp ce astepti mancarea sau cafeaua. Merita sa iei din cand in cand trenul catre un oras pe care nu l-ai vizitat si sa te plimbi prin el.

Prima data va fi un pic ciudat. Te vei trezi la cinema ca-ti pui geanta pe scaunul de langa tine ca si cum astepti pe cineva sa vina cu bauturile racoritoare, dar de fapt esti pe cont propriu. Din fericire stangacia va trece si in scurt timp nu te va mai interesa ce cred alti oameni. Nu are rost sa incerci sa pari “cool” in fata celorlalti pentru ca nimic nu e mai important decat parerea pe care o ai tu despre tine.

Fa o lista cu lucrurile tale preferate si bifeaza-le de una singura

Si nu mai astepta la nesfarsit pe cineva sa-si faca timp pentru tine. Daca prietenii tai sunt ocupati sau au alte planuri iti poti indeplini de una singura micile placeri. Am putea astepta pentru totdeauna ca alte persoane sa fie disponibile, iar in cele din urma sa ne dam seama ca am ratat un lucru pe care-l iubim. Asa ca ia o bucatica de hartie si fa o lista cu fiecare activitate care-ti place sau pe care ai vrea s-o incerci. Si nu-ti mai gasi nicio scuza de aceasta data.

Nu-ti anula niciodata programul cu tine.

O data pe saptamana programeaza-ti o seara pe care s-o petreci de una singura. Poti merge la cinema sau poti face o baie si pe urma poti urmari pentru a n-a oara un episod din Sex and the City. Astfel nu vei uita niciodata ca tu esti o prioritate pentru tine si nu trebuie sa amani niciodata pentru altceva ce poate parea mai bun. Trateaza-te cum l-ai trata pe cel mai bun prieten.

Citeste si: „Cum sa te iubesti mai mult”!

Foto: stocksnap.io