Jessica Alba dezvaluie antrenamentul care o ajuta sa obtina un abdomen tonifiat acasa

1
De Ioana Marosan
11 apr. 2019

Chiar daca a nascut 3 copii, Jessica Alba a reusit sa-si mentina abdomenul tonifiat si este admirata de femeile din intreaga lume.

Actrita in varsta de 37 de ani are trei copii, o cariera de succes si un corp de invidiat. Chiar daca se imparte intre meseria de mama, actorie si antreprenoriat, ea nu renunta la sport. Poate ca ti-o mai amintesti din filmul Honey, cand isi etala miscarile de dans si corpul impecabil lucrat. Abdomenul perfect conturat este rezultatul unei munci asidue cu ajutorul antrenoarei Jennifer Johnson care este cunoscuta printre vedetele de la Hollywood. 

View this post on Instagram

Got in 2 workouts today 👊🏽💦💪🏽 @cyclehousela @heartandhustlegym #Mondaymotivation

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Jessica Alba si antrenamentul ei minune pentru un abdomen tonifiat:

In primul rand trebuie sa stii ca acest antrenament se poate face cu usurinta acasa. Efectuate cu regularitate, aceste exercitii dau rezultatele dorite in scurt timp, asa ca te vei putea lauda si tu cu un abdomen tonifiat precum cel al Jessicai Alba.

Exercitii de gimnastica pe care le poti face in primele 6 saptamani postnatale

Abdomen tonifiat: exercitiul 1

Acest exercitiu va lucra intregul abdomen.

  1. Incepe din pozitia plansa, dar foloseste doua batiste sau un material sub picioare care sa permita alunecarea usoara pe parchet.
  2. Mentine pozitia plansa, ridica posteriorul alunecand cu picioarele intr-o miscare inainte-inapoi. Mentine abdomenul incordat, deoarece intreaga miscare se efectueaza cu ajutorul lui. Se repeta miscarea completa de 8 ori.
  3. Dupa aceea se trece la flotarile Spiderman. Tot din pozitia plansa se indoaie bratele in timp ce lasi trunchiul catre sol, insa vei ridica genunchiul drept catre cotul drept, revenind apoi in pozitia initiala. Se repeta aceeasi miscare alternativ de inca 14 ori. 
Abdomen tonifiat: exercitiul 2

Cu acest exercitiu vei lucra abdomenul superior. 

  1. Din pozitia plansa pe antebrate, ridica posteriorul inspre tavan in timp ce picioarele sunt departate la nivelul umerilor si aluneca in exterior. 
  2. Se revine in pozitia initiala, aducand si picioarele impreuna. Se repeta exercitiul in 3 seturi a cate 10 miscari.

12 metode ca sa obtii un abdomen plat fara exercitii

Abdomen tonifiat: exercitiul 3

Acest exercitiu lucreaza partea centrala a abdomenului.

  1. Pune sub ambele picioare o batista sau prosop si preseaza cu varfurile in parchet. Din pozitia stand pe spate, cu varfurile picioarelor presate in prosop si mainile pe langa corp se intind ambele picioare intr-o parte, expirand in timp ce le aduci inapoi catre centru.
  2. Repeta aceeasi miscare si pe partea cealalta. 
  3. Se executa 2 seturi a cate 10 exercitii. 

Foto: Getty Images.