Aplicatia care te ajuta sa stergi toate informatiile pe care le-ai postat online

Ti s-a intamplat sa postezi informatii, poze sau mesaje pe internet care ti-au creat probleme in momentul in care ai vrut sa iti cauti un job nou? Nimic nu este mai neplacut decat sa te expui public in ipostaze nedorite, asa ca este important sa verifici constant informatiile pe care le postezi pe platformele online. In cazul in care ai foarte multe conturi si nu poti tine evidenta informatiilor, aplicatia care te ajuta sa stergi toate informatiile iti vine in ajutor, scrie elitedaily.com.

Daca ai nevoie de o modalitate rapida de a sterge tot ceea ce ai postat pe retelele sociale sau pe alte platforme online, aplicatia care te ajuta sa stergi toate informatiile este ceea ce cauti!

Cum functioneaza aplicatia care te ajuta sa stergi toate informatiile

Deseat.me este o aplicatie noua care te ajuta sa stergi toate informatiile pe care le-ai postat in mediul online. Aplicatia iti sterge toate conturile care sunt legate de contul tau de Google si astfel te ajuta sa scapi de toate informatiile stanjenitoare.

Cu toate acestea, inainte sa stergi tot ceea ce ai postat sau accesat in mediul online, este bine sa ai in vedere mai multe lucruri. Primul pas pe care il poti face pentru a limita afisarile in Google este de a-ti securiza conturile pe care le ai si de a limita accesul altor persoane la ele. Nu uita sa stergi toate conturile pe care nu le mai folosesti.

Aplicatia Deseat.me iti afiseaza o lista cu site-uri si servicii care sunt legate de contul tau de Google si iti ofera posibilitatea sa stergi toate informatiile pe care nu le consideri utile. Mai mult decat atat, aplicatia te invata pas cu pas cum sa iti stergi fiecare cont.

Faptul ca stergi toate pozele sau postarile care nu te pun intr-o lumina buna nu este suficient pentru a-ti salva reputatia, asa ca este recomandat sa iti faci conturi noi si sa te asiguri ca acestea contin informatii relevante despre tine.

Si, din moment ce Google listeaza in primele pagini la cautari informatiile care sunt cel mai mult accesate, poti sa iti creezi un cont de Google Plus. Acesta te poate ajuta sa creezi o imagine foarte buna despre tine. Platforma este usor de folosit, ai posibilitatea sa incarci poze si sa faci o scurta descriere despre tine, lucruri care te vor ajuta sa te prezinti mai bine atunci cand vrei sa iti cauti un job nou. Si contul de LinkedIn te poate ajuta sa iti creezi o reputatie buna si sa interactionezi cu persoane care te pot ajuta sa gasesti un job care ti se potriveste.

Daca ti-a placut articolul despre aplicatia care te ajuta sa stergi toate informatiile pe care le-ai postat online, iata si un articol cu cele mai bune aplicatii pentru sanatate si fitness din 2016!

Foto: Guliver