In aceasta sambata demaram un proiect inedit: HOT IN THE CITY! Saptamanal veti gasi aici cronica celor mai cool localuri din Bucuresti, pe care trebuie sa le vizitati macar o data vara asta!

La pas prin Bucuresti, am descoperit locatia perfecta pentru evadari rapide din aglomeratia orasului. Biutiful by the Lake este o locatie sezoniera ce face parte din grupul Fratelli, iar asa cum o descriu chiar ei, reprezinta o “versiune mai luminoasa si mai “usoara” a barului din Centrul Vechi”. Ideea ultimei locatii Biutiful este aceea de a oferi o oaza de liniste, un loc de refugiu in mijlocul orasului cu o priveliste care te lasa fara cuvinte.

Biutiful “langa lac” te ajuta sa alungi dorul de mare in aceasta vara

Cand design-ul se imbina cu atentia acordata clientilor succesul este garantat.

Biutiful by the Lake este inserat discret pe marginea lacului in oaza de verdeata a parcului Herastrau. Design-ul este semnat de echipa Twins Studio cei care au adus un vibe nou in design-ul locatiilor din Bucuresti si nu numai. Au deschis apetitul romanilor pentru design de calitate, inspirat indeosebi din pub-urile londoneze. Oricat de cliseic ar suna, au facut o arta din atentia acordata detaliilor. Obiectele decorative, in marea lor majoritate personalizate pentru fiecare locatie, spun o poveste si se imbina armonios cu conceptul de design.

Finisajele din lemn si ceramica creeaza o atmosfera calda si primitoare, iar seara corpurile de iluminat sunt in centrul atentiei. Cu siguranta nu se incadreaza in tiparul clasic al restaurantelor din Bucuresti si poate tocmai de aceea acest loc este atat de Biutiful.

Biutiful by the lake in parcul Herastrau

Asa cum ne-au obisnuit celelalte locatii din grupul Fratelli, atmosfera de la Biutiful by the lake este una prietenoasa si asigura de fiecare data succesul oricarei iesiri. Meniul este fresh si duce mai departe conceptul unei locatii de vara. Poti alege dintr-o gama variata de preparate usoare, accentul se pune in special pe salate si condimente orientale.

In vara aceasta Biutiful by the lake este cu siguranta unul dintre acele locuri de bifat cu prietenii. Daca pe timpul zilei este alegerea ideala pentru un pranz linistit, seara locatia se transforma intr-un spatiu vibrant, plin de energie si buna dispozitie.

Recomandari: Nu rata un apus de soare pe terasa Biutiful by the lake!

Imagine panoramica asupra lacului Herastrau de pe terasa Biutiful by the lake

De ce ne place? Pentru ca ne face sa ne simtim ca acasa desi suntem in mijlocul naturii. Atmosfera este relaxata si intima, perfecta pentru un moment de rasfat.

Adresa: Soseaua Nordului, Nr. 7-9

Foto: PR