Ce te faci cand te trezesti ca trebuie sa mergi spontan la o intalnire romantica, nu ai apucat sa te speli pe cap si ti s-a terminat samponul uscat? Testezi un truc beauty care nu te costa nimic si de care, probabil, nici nu stiai ca exista.

samponul uscat femeie par
Ce te faci cand te grabesti foarte tare si nu ai nici samponul uscat la tine? Iata un truc foarte eficient care te poate scoate din impas!

Samponul uscat intr-o varianta… gratis!

Oricat de organizata ai fi, nu poti prevedea chiar totul. Apar adesea, pe nepusa masa, cine romantice sau intalniri pe care nu le poti amana. Si-n astfel de momente trebuie sa fii cat mai eficienta. Nu ai timp de o baie pe-ndelete si nu ai la indemana nici flaconul cu samponul uscat care te ajuta sa ameliorezi problema, asa ca trebuie sa improvizezi.

Care este trucul cu efect ca samponul uscat? Poti obtine acelasi efect ca si atunci cand folosesti samponul uscat printr-o metoda de care probabil n-ai auzit.

Ia o perie cu dinti metalici, bag-o intr-un dres vechi si trece-i dintii prin el. Piaptana-ti parul normal si observa cum toate impuritatile de pe fire se muta pe materialul textil. Cand acesta se murdareste, schimba bucata de material si continua sa te piepteni pana cand parul tau arata prezentabil.

Iar vestea buna e ca dupa ce faci asta nici nu te vei trezi cu urme enervante ramase pe suvite ca atunci cand folosesti samponul uscat!

ATENTIE!  – aceasta este doar o solutie de criza. Un truc rapid pentru atunci cand chiar nu ai incotro. Pentru ca sanatatea parului tau sa nu aiba de suferit, iar tu sa arati impecabil, spala-ti parul corect, nu face un obicei din acest mic secret pentru momente jenante.