Machiajul ochilor: Miss Sporty Pump up Khol Kajal

Toamna aceasta, Miss Sporty ne-a pregatit un kit imbatabil pentru machiajul ochilor! Descopera colectia Pump up your eyes: mascara, un creion Kohl Kahal si un set util pentru sprancene!

La 1 septembrie, dam drumul stirilor de toamna, dezvaluindu-ti cele mai importante lansari ale noului sezon. Incepem cu machiajul ochilor, de la Miss Sporty!

3 pentru machiajul ochilor

Pump Up Booster Kohl Kajal

Iata un tus bun, usor de folosit, pentru a completa machiajul ochilor. Pump Up Booster Kohl Kajal nu are nevoie de ascutire – este automatic! Compact si cu o textura catifelata, cremoasa, nu vei mai avea nici o problema in a-l folosi cu usurinta si a trasa contururi actuale.

Machiajul ochilor: Miss Sporty Pump up Khol Kajal
Machiajul ochilor: Miss Sporty Pump Up Booster Khol Kajal

Pump up Booster Lash Bodifier Mascara

Inspirati de produsele pentru par, specialistii de la Miss Sporty au creat o formula eficienta de ,,constructie” a genelor. Contine extract de bambus – cunoscut pentru puterile sale de indesire si fortifiere a genelor – si keratina, cunoscuta pentru calitatile de netezire. Textura cremoasa face ca mascara sa poata fi aplicata foarte usor pentru a obtine imediat efectul de volum.

Noua periuta aplicatoare iti permite sa-ti definesti aspectul genelor: cu ajutorul varfului poti imbogati fiecare geana in parte – chiar si cele mai mici, din colturi.

Machiajul ochilor: Pump up Booster Lash Bodifier Mascara, Miss Sporty
Pump up Booster Lash Bodifier Mascara, Miss Sporty

Kit de sprancene Studio Eyebrow Kit

Este instrumentul esential in crearea unui look impecabil al sprancenelor tale. Ceara pigmentata confera forma, defineste si fixeaza sprancenele, in timp ce pudra fixeaza ceara si ofera un look natural sprancenelor.  La final, nu-ti mai ramane decat sa finisezi aspectul cu ajutorul combinatiei perfecte de perie si pieptan.

Machiajul ochilor: Studio Eyebrow Kit, Miss Sporty
Studio Eyebrow Kit, Miss Sporty

Pump up Booster Lash Bodifier Mascara, Miss Sporty,15.65 Ron;

Pump Up Booster Kohl Kajal, Miss Sporty, 11.95 Ron;

Studio Eyebrow Kit, Miss Sporty, 13.95 Ron;