Coco Crush este numele celei mai noi colectii de bijuterii Chanel, realizate din aur alb si galben. Ne-a atras atentia modul inedit in care a fost gandita campania de promovare si filmul jucaus care te tenteaza sa inveti origami!

Brandul francez prezinta Coco Crush, noua colectie de bijuterii Chanel in editie limitata. Design-ul pieselor este inspirat din celebrul efect matlasat folosit in special pentru genti sau alte accesorii din piele.

Pentru prima data, acest detaliu de stil specific marcii este reinterpretat subtil si se aplica in creatia noilor bijuterii Chanel. Colectia cuprinde bratari late si inele de diverse dimensiuni, realizate din aur alb sau galben de 18 karate.

“Moda se schimba, stilul ramane” este cel mai faimos citat marca Coco Chanel

Dar asa cum va spuneam si la inceput, in afara de bijuteriile simple si luxoase, ne-a atras modul jucaus in care a fost gandita campania. Atat in vizualuri, cat si in filmul de prezentare s-a folosit o hartie impaturita dupa tehnica origami. In limba japoneza, cuvantul origami (“ori”-impaturire, “kami”-hartie) inseamna arta impaturirii hartiei.

Daca esti o fana infocata a brandului francez, descopera si cum arata noile genti Chanel create de Karl Lagerfeld!

Foto: Chanel.

chanel coco rush

colectia de bijuterii chanel

bijuterii chanel

bijuterii chanel