Nike te trimite in spatiu direct din Piata Universitatii

1
De Cristina Tudor
11 apr. 2024

Nike te invita sa descoperi noul model Air Max DN, experimentand senzatia de plutire in spatiu printr-o activare ce imbina realitatea virtuala cu un simulator de gravitatie 0, plasate impreuna cu o cutie imensa de pantofi Nike in centrul capitalei.

In premiera pentru tara noastra, odata cu aniversarea a zece ani de la prima celebrare a Air Max Day, Nike prin distribuitorul Sport Time, lanseaza o instalatie extraordinara care exploreaza istoria Air Max de-a lungul timpului si care invita la experimentarea non-gravitatiei.

Nike Air Max booth este amplasata in centrul capitalei, in Piata Universitatii, iar experienta va fi accesibila publicului larg in fiecare zi, in perioada 10-14 aprilie, intre orele 10:00-18:00.

Prin intermediul instalatiei, vizitatorii vor intra intr-o cutie imensa de pantofi sport unde vor avea ocazia sa descopere istoria modelelor Air Max dar si cel mai nou model dezvoltat de laboratoarele de inovatie Nike: Air Max DN. Odata iesiti din cutie, vor putea sa testeze simulatorul VR antigravitatie si sa simta real fenomenul „pasind in spatiu” alaturi de Nike, intr-o senzatie unica, traita de catre astronauti in spatiul cosmic.

Pentru ca interactiunea sa fie completa, pentru fanii pregatiti sa raspunda corect la intrebari despre istoria iconicului model Air Max, Nike va avea avea pregatite multe surprize chiar la fata locului. Iubitorii brandului vor putea castiga un voucher prin intermediul caruia, la achizitionarea celui mai nou model Air Max DN din magazinul Nike Baneasa Shopping City, vor primi cadou o cutie-trofeu in editie limitata.

„Suntem extrem de incantati ca brandul nostru va interactiona pentru prima oara de la prezenta pe piata cu fanii sai prin intermediul unei instalatii experimentale unice care aduce un omagiu tehnologiilor Air. Instalatia, dispusa in punctul 0 al capitalei Romaniei, este inspirata de noul model de pantof sport din familia Air Max – Air Max DN – dezvoltat de cercetatorii Nike in stransa colaborare cu expertii in design si robotica de la Nike Innovation Lab din Portland, Oregon”, spune Emanuel Iuhas – Marketing Operations Manager pentru Romania.

Grupul Sport Time Balkans este partenerul si distribuitorul exclusiv Nike, din anul 2014, pentru majoritatea teritoriilor din regiunea Balcanilor si detine acorduri comerciale incepand cu anul 2020 si pentru distributia oficiala a brandului in Romania si Bulgaria.
In prezent, compania opereaza cele 9 magazine si cele 2 outlet-uri Nike din Romania si va continua sa deschida in viitorul apropiat noi locatii si sa lanseze noi concepte inovatoare de retail in intreaga regiune. Sport Time Balkans este permanent dedicat promovarii sportului si unui stil de viata sanatos, oferind in acelasi timp produse si servicii premium catre milioane de clienti din toata regiunea Balcanilor.

Mai multe informatii despre Sport Time Group poti gasi pe www.sporttimegroup.com .

Foto: PR