Sneakers & Co. – cel mai mare eveniment de sneakers din Romania revine la Bucuresti pe 7-9 iunie

1
De Cristina Tudor
4 iun. 2024

Sneakers & Co., cel mai mare eveniment de sneakers din Romania, se intoarce intre 7-9 iunie 2024 la Combinatul Fondului Plastic din Bucuresti!

Festivalul aduna peste 50 de retaileri intr-un spatiu dedicat artei. Partenerii festivalului pregatesc editii limitate, reduceri, customizare sneakers, statii de curatare sneakers, concursuri de sport (streetball), o zona de arcade games, haine vintage, muzica, food & drinks si altele.

Cu mii de vizitatori din toata tara, Sneakers & Co. devine punctul de referinta pentru comunitatea de sneakerheads din Romania!

O alta zona de neratat este cea de conferinte – Stories, unde experti si pasionati discuta despre sneakers si cele mai hot trenduri; aici veii invata tips & tricks direct de la cei care fac trendurile posibile.

Momentul culminant al acestei editii se anunta a fi prezenta lui Michael Dupoy, autorul seriei „All Gone”, o colectie de carti care surprind cele mai relevante articole si momente din lumea streetwear-ului!

A treia editie a acestui eveniment vizeaza atat pasionatii de sneakers, cat si pe cei care doresc sa petreaca un weekend cool, intr-un loc unde muzica, street style-ul si arta se intalnesc in armonie perfecta!

In curtea Combinatului Fondului Plastic vei gasi un food court si baruri, zone dedicate competitiilor sportive si petrecerilor, precum si DJ set-uri si live set-uri exclusive de la Alt Om, Psihotrop sau On the Block.

Pretul unui bilet de o zi este doar 49 lei, iar pentru un abonament de 3 zile vei plati doar 99 lei! Nu rata aceasta experienta unica si fresh! 🔥

Pentru mai multe detalii si ultimele update-uri, viziteaza www.sneakersandco.ro si www.instagram.com/sneakersandco.ro