Summer Well este primul eveniment muzical din Romania SOLD OUT in 2022

1
De Gavrila Alina
4 iul. 2022

Cea de-a 11-a editie Summer Well va fi una de neratat! 3 zile de festival, 4 scene si peste 30 de artisti care vor aduce o atmosfera memorabila pe Domeniul Stirbey.

Fiind o editie plina de artisti impresionanti, inevitabilul preconizat de la aparitia primelor nume pe line-up s-a intamplat. Summer Well este primul eveniment muzical din Romania SOLD OUT in 2022.

Vestile bune nu se opresc aici: Blu DeTiger, Dylan Fraser si Jadu Heart vor canta pe scena principala. Alaturi de ei se regasesc Arctic Monkeys, Nothing But Thieves, Jungle, Future Islands, Inhaler, Channel Tres, si alte nume mari.

Mai mult de atat, pentru al patrulea an consecutiv, atmosfera hip-hop & trap revine la Summer Well.Wiiings Stage powered by Red Bull va gazdui energia oferita de: GoldLink, Killa Fonic, Tkay Maidza, Amuly si Suie Paparude.

Dupa incheierea concertelor de pe scena principala, Flight Facilities, Digitalism si Bob Moses te vor astepta la scena de after-party.

Pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, descarca aplicatial Summer Well disponibia in Google Play si App Store.

Despre Summer Well:

Summer Well este un festival Orange. Mai mult decat un festival de muzica, Summer Well este o intreaga experienta care are loc in fiecare an in al doilea weekend din august, intr-o locatie unica ce ne este casa inca din 2011: Domeniul Stirbey din Buftea.

Pentru mai multe informatii, vizitati:

www.summerwell.ro

www.tiktok.com/@summerwellfestival

www.instagram.com/summer_well_festival

https://www.facebook.com/SummerWellFestival/

Contact de presa:

Iulian Iovanescu| iulian@creativemarket.ro| tel. 0743 054 319