Cum si-a sarbatorit Beyonce ziua de nastere: Petrecerea a inceput cu cateva zile inainte

1
De Maria Constantin
4 sept. 2019

Vedeta implineste astazi 38 de ani, dar si-a aniversat ziua de nastere inca din weekend, impreuna cu sotul ei, Jay-Z, si cativa prieteni.

Niciodata nu-i prea tarziu pentru o petrecere, dar nici prea devreme. Si daca tot era alaturi de sotul ei si de prieteni, Beyonce a ales sa-si aniverseze inca din weekendul trecut ziua de nastere.

Nascuta pe 4 septembrie, vedeta implineste astazi 38 de ani si a dat startul petrecerii weekendul trecut, in timp ce se afla in Philadelphia pentru festivalul Made in America.

Ea a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie facuta in timpul distractiei din culise, unde Jay-Z si cativa prieteni i-au cantat „La multi ani”. Vedeta apare zambind, cu un tort generos in brate.

„Te iubesc, puiule”, i-a transmis pe Instagram cantautoarea Jill Scott, in timp ce Naomi Campbell a salutat-o cu un emoji care simbolizeaza o flacara.

Cu o tinuta eleganta, compusa dintr-o fusta mini kaki care ii scotea in evidenta picioarele si o camasa bej, Beyonce a sarbatorit fericita alaturi de ce cei apropiati.

Petrecerea continua azi

Un alt detaliu interesant legat de tinuta ei, observat de E!News, este ca in ambele zile ale festivalului artista a purtat sandale cu toc subtire, punand eleganta inaintea confortului.

Adevarata petrecere este programata diseara, dar nu se stie daca Beyonce va avea o aniversare restransa, doar cu sotul si cei trei copii, Blue Ivy Carter, Rumi Carter si Sir Carter, sau daca va organiza un eveniment de amploare, la care sa fie prezente numeroase vedete, noteaza site-ul citat.

Cu o activitate muzicala sustinuta, artista se poate declara multumita de ceea ce a realizat in acest an. Ultima ei reusita este lansarea videoclipul melodiei „Spirit”, inclusa pe coloana sonora a filmului „The Lion King”, produs de Disney.

Compusa impreuna cu IIya Salmanzadeh si Timothy McKenzie, „Spirit” face parte din albumul „The Lion King: The Gift album” care insoteste filmul. Materialul discografic cuprinde si piese ale unor artisti precum Jay-Z, Pharrell Williams si Kendrick Lamar.

Foto: Instagram – @beyonce