Beyonce lanseaza o noua linie de ingrijire a parului: „Abia astept sa incercati ceea ce am facut”

1
De Maria Constantin
25 mai 2023

Vedeta a anuntat lansarea unei linii de produse de infrumusetare inspirata de mama sa.

La mai putin de o saptamana dupa inceperea turneului ei, „Renaissance World Tour”, Beyonce a postat pe Instagram o fotografie in care apare in timp ce isi aranjeaza parul, anuntand lansarea unei noi linii de ingrijire a parului, scrie People.

Beyonce a povestit ca a fost inspirata de mama sa, care a detinut un coafor

„Cati dintre voi stiu ca primul meu job a fost sa aranjez parul in salonul mamei mele? Destiny’s Child a inceput cantand pentru cliente in timp ce li se facea parul”, a scris artista in varsta de 41 de ani, referindu-se la grupul cu care a debutat in muzica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

„Am fost expusa la atat de multe tipuri de femei de afaceri in salonul ei. Am vazut in mod direct cum modul in care ne ingrijim si respectam parul ne poate influenta sufletul”, a continuat ea.

„Am vazut-o cum se vindeca fiind in slujba atator femei. Dupa ce am invatat atat de multe in aventura mea cu parul, am visat tot timpul sa-i duc mostenirea mai departe”, a marturisit Beyonce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Cantareata americana a transmis apoi un mesaj incitant catre fani: „Abia astept sa experimentati ceea ce am creat”, a scris ea, adaugand prima initiala a numelui sau si o inimioara.

Ce a descoperit Beyoncé cand a incetat sa mai fie obsedata de corpul ei

Hairstilista vedetei, Rita Hazan, a vorbit recent despre noua culoare pe care artista a ales-o pentru turneul sau. Aceasta a spus ca a preferat o nuanta mai deschisa, pe care a numit-o „blond scaldat de soare”, fiindca Beyonce isi dorea ceva „dramatic si diferit” care sa-i dea „un element wow in plus”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Hazan a spus ca artista are de gand sa pastreze aceasta nuanta de blond pe parcursul intregului turneu, dar dupa un deceniu de colaborare cu ea a invatat sa nu scoata din calcule o alta schimbare.

„E ca si cum ai spune sa nu-ti desfaci niciodata bagajul”, a glumit ea, adaugand ca Beyonce poate oricand sa se trezeasca si sa zica: „Vreau alta culoare.”

Foto: Instagram/Beyonce