Beyoncé face istorie castigand cel de-al 28-lea premiu Grammy si devenind cea mai premiata artista

1
De Teodora Tirca
15 mart. 2021

„Nu-mi vine sa cred ce se intampla. Este una dintre cele mai magice nopti pe care le-am trait”, a spus artista in dicursului ei de acceptare a premiului, din cadrul ceremoniei Premiilor Grammy de anul acesta.

Lumea o numeste „Regina” cu un motiv intemeiat.

Duminica, la cea de-a 63-a editie a premiilor Grammy, Beyoncé a facut istorie, castigand cea de-al 28-a premiu, ea devenind astfel cel mai decorat artist de sex feminin din toate timpurile. A invins recordul de 27 de victorii al lui Alison Krauss. Beyoncé este acum pe acelasi podium cu Quincy Jones pentru a doua cea mai mare victorie in cadrul Premiilor Grammy, in timp ce dirijorul Georg Stolti detine recordul cu 31 de premii Grammy.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

In discursul ei pentru acceptarea premiului „cea mai buna interpretare R&B” pentru „Black Parade”, Beyoncé a spus ca este „onorata” si „atat de incantata” sa obtina al 28-lea premiu.

„Va multumesc. Ca artist, cred ca munca mea ar trebui sa reflecteze vremurile pe care le traim. Am vrut sa-i incurajez si sa-i onorez pe regii si reginele de culoare din toata lumea, care ne inspira pe toti in fiecare zi. Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asta, este o noapte atat de magica”, a spus vedeta.

A mentionat-o apoi si pe fiica ei, in varsta de 9 ani, Blue, care a luat acasa primul Grammy pentru „Brown Skin Girl” impreuna cu mama ei, precum si pe gemenii ei de 3 ani, Rumi si Sir.

„Stiu ca fiica mea ma priveste, stiu ca ma vad si gemenii mei. Blue, felicitari, ai castigat primul tau Grammy si ma faci atat de mandra. Te iubesc atat de mult”, a adaugat artista.

In timp ce accepta premiul pentru cea mai buna melodie rap pentru „Savage Remix” cu Megan Thee Stallion, Beyoncé i-a spus rapperului: „Am atat de mult respect pentru tine. Sunt onorata ca mi-ai cerut sa fac parte din aceasta piesa”.

Foto: Instagram/@beyonce