Summer Well 2022 – Ghid de participant

1
De Gavrila Alina
9 aug. 2022

Timp de 3 zile, la doar 30 de minute de Bucuresti, peste 30 de artisti vor crea o atmosfera unica.

Domeniul Stirbey va gazdui si in acest an festivalul Summer Well, un eveniment care celebreaza arta, muzica, fashion-ul si cultura.

Daca iti doresti si tu sa ai parte de o experienta memorabila, descopera cateva informatii esentiale in paragrafele urmatoare:

Care-i treaba cu accesul?

Accesul in festival se face din str. Oltului, in urmatoarele intervale orare: 14:00-22:00(vineri) si 12:00-22:00 (sambata si duminica). Pentru a evita aglomeratia te asteptam cat mai devreme. Portile festivalului se vor inchide in fiecare seara la ora 04:00.

Programul pentru acreditari va fi in fiecare zi intre 08:00 – 20:00. Dupa ora 20:00, nu se mai pot face acreditari (presa, parteneri, guestlist).

Noutati la buzunar

Disponibila atat pe App Store,  cat si Google Play, aplicatia Summer Well contine toate informatiile necesare pe parcursul festivalului. De la programul pe zile pana la olista dedicata food & drinks. Este recomandat sa ai activata optiunea „push notification”, astfel ultimele noutati vor ajunge la tine imediat.

Patru moduri diferite in care poti ajunge la festival

Domeniul Stirbey este o zona accesibila, unde poti ajunge fie cu autobuzul, trenul, bicicleta sau masina.

  1. Autobuz

Biletele se pot achizitiona direct de pe summerwell.ro si de la intrarea in autobuz. Costul unei calatorii este 20 lei, adica 40 lei o calatorie dus-intors.

Plecarea se va realiza din Bucuresti, statia Clabucet (zona Piata Chibrit). Primul transport catre Domeniul Stirbey va pleca la orele: 13:30 (vineri) si 12:00 (sambata si duminica).

Autobuzele vor circula la intervale cuprinse intre 10 si 20 de minute, asigurand un flux continuu.

Pentru echipele de vanzari bilete, programul va fi urmatorul:

Vineri

Incepere program – 12:30 – plecarea primului autobuz de la Piata Chibrit – ora 13:30.

Incheiere program – 05:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea – 05:00.

Sambata

Incepere program – 11:30 – plecarea primului autobuz de la Piata Chibrit – ora 12:00

Incheiere program – 05:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea – 05:00

Duminica

Incepere program – 11:30 – plecarea primului autobuz de la Piata Chibrit – ora 12:00

Incheiere program – 05:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea – 05:00

Punctele de imbarcare/vanzare bilete vor fi:

Bucuresti, Statia Clabucet (intersectia blvd. Ion Mihalache cu Calea Grivitei)

Buftea – langa statia de imbarcare din proximitatea festivalului, amenajata special pentru a fi usor vizibila participantilor.

  1. Tren

O alta modalitate de transport pe care o incurajam este trenul. Plecand din Gara de Nord, poti opta pentru un bilet pe ruta Bucuresti – Buftea. De la gara din Buftea poti opta pentru trotinele Splash sau o calatorie de 20 de minute pe jos. Pentru bilete si programul calatoriilor, viziteaza site-ul mersultrenurilor.infofer.ro

Nu exista trenuri de intoarcere din Buftea catre Bucuresti dupa terminarea concertelor.

  1. Bicicleta

Daca iti doresti sa ajungi la festival cu bicicleta, vei avea o parcare dedicata la intrarea in festival.

  1. Masina personala

Festivalul nu asigura parcare pentru public. Recomandam ca masinile sa fie lasate acasa pentru a evita aglomeratia. Daca insa este singura modalitatea de a ajunge, verificati rutele alternative: Chitila – Buftea, Corbeanca – Buftea.

Puncte de prim ajutor

Acestea vor fi disponibile in mai multe zone din festival. Toate se regasesc pe harta din aplicatia mobila Summer Well. E o perioada in care incurajam contextele sociale, dar nu uita dezinfectantul la purtator si mastile asortate cu tinutele.

Good to know despre bilete

  1. Asigura-te ca biletul este valid

Verifica pe summerwell.ro sau easytickets.rodaca biletul prezentat este in varianta actualizata. Poti verifica acest lucru pe summerwell.ro, la sectiunea account. Mai mult, biletele din 2020/2021 nu sunt valabile daca acestea nu au fost schimbate si confirmate de echipa Summer Well. Acestea pot fi prezentate in format fizic sau electronic. Important este ca fiecare participant sa aiba asupra lui biletul (de ex. nu pe telefonul insotitorilor).

Bratara e cheia de intrare

Bratarile pot fi ridicate cu o saptamana inainte de festival. Swap-ul se poate face in Orange Shop Victoriei si din Baneasa Shopping City. Inainte sa ajungi in locatii, consulta programul si descarca biletul pe telefon.

Unde mergi si ce faci?

Programul este impartit pe zile si scene. Lista integrala este disponibila pe aplicatia mobila Summer Well, sectiunea line-up, respectiv harta, pentru o orientare completa.

Un top-up facut inseamna 15 minute in plus de distractie

La intrarea in festival, fiecare participant va primi un cod PIN. Cu acest cod poti realiza top-up-ul online al bratarii de festival. Inregistreaza-te pe summerwell.ro/topup si adauga suma de bani dorita.

Pana pe 20 august, poti retrage online inapoi in contul bancar banii de pe bratara. Suma minima este de 30 lei. Sumele mai mici de acest prag pot fi ridicate doar din cadrul festivalului.

Comisionul bancar aferent refund-ului online catre conturile bancare din alte tari (nu din Romania) va fi suportat de participant, conform regulamentului.

Reguli facute sa nu fie incalcate

Suntem foarte nerabdatori sa te cunoastem si sa ne distram pe ritmurile artistilor nostri preferati. Pentru a face Summer Well un festival de neuitat, sunt cateva lucruri cu care ne poti ajuta chiar tu:

– Citeste sectiunea de FAQs: https://summerwell.ro/faqs

– Fii la curent cu ultimele noutati live pe serverul dedicat de discord: https://discord.gg/cGAbeZA2

– IMPORTANT! Participantii minori trebuie sa poarte asupra lor o copie a certificatului de nastere sau orice alt act de identitate. Minorii peste 12 ani trebuie sa aiba si declaratia de angajament semnata si completata de parintele sau tutorele legal al minorului.

– Anul acesta am renuntat la optiunea de camping.

– Bratarile de festival nu pot fi date jos pe tot parcursul evenimentului. In momentul in care acest lucru se intampla, accesul la festival este restrictionat.

– Must-haves: act de identitate, declaratie de angajament (pentru minorii peste 12 ani), bilet valabil.

– Toti participantii sunt supusi unei perchezitii la intrare, fara exceptii permise. Refuzul controlului corporal atrage interzicerea accesului la festival pentru participant.

– Nu in ultimul rand, te invitam sa consulti lista obiectelor care nu pot fi aduse in cadrul festivalului. Credem cu tarie ca Summer Well este un eveniment care incurajeaza distractia in mod responsabil. Astfel consumul substantelor psihotrope / stupefiante (droguri) este complet interzisa.

Pentru a consulta regulamentul complet, inclusiv listele cu obiecte care pot / nu pot fi aduse in cadrul festivalului, viziteaza link-ul:https://summerwell.ro/p/regulament

Despre Summer Well:

Summer Well este un festival Orange. Mai mult decat un festival de muzica, Summer Well este o intreaga experienta care are loc in fiecare an in al doilea weekend din august, intr-o locatie unica ce ne este casa inca din 2011: Domeniul Stirbey din Buftea.

Pentru mai multe informatii, vizitati:

www.summerwell.ro

www.tiktok.com/@summerwellfestival

www.instagram.com/summer_well_festival

https://www.facebook.com/SummerWellFestival/

Contact de presa:

Iulian Iovanescu| iulian@creativemarket.ro| tel. 0743 054 319