Bijuterii cu design indraznet care promit aventura

Iubesc bijuteriile, dar totusi, cand e sa aleg, prefer sa-mi iau mai degraba haine. In schimb, nu le rezist bijuteriilor speciale, cu poveste, cum este noua colectie Swarovski Skyfall, lansata de celebra casa cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la prima aparitie pe ecrane a eroului James Bond.

Mi-au atras atentia cerceii, pandantivele, inelele si bratarile fixe realizate din clasicele elemente Swarovski albe si negre, in monturi delicate argintii, ce pot fi introduse cu succes atat in outfituri rafinate de zi cat si in tinute sofisticate de seara.

Colectia de bijuterii Skyfall este realizata in colaborare cu Stephen Webster

Bijuterii cu design indraznet care promit aventura

Daca-ti doresti sa intri in pielea frumoaselor eroine James Bond, nimic mai simplu: compune-ti un outfit misterios si seducator si nu uita sa adaugi un strop de stralucire cu ajutorul pretioaselor cristaluri impartite in patru teme captivante: Love KnotBlack BambooHeat Seeker si Queen Cobra.

Aceste bijuterii aduc un omagiu celor mai cunoscute lung metraje ale seriei. Daca esti fan, sigur ti-au ramas in amintire Dr. No, From Russia with Love, On Her Majesty`s Secret Service, Live and Let Die, Octopussy, The Living Daylights Die Another DayCasino Royale, si Skyfall.

Bijuteriile din colectia Swarovski Skyfall au chiar si denumiri care promit aventura!

Adeptele unui stil rock chic cu siguranta vor indragi pandantivul si cerceii Black Bamboo realizati din elemente Swarovski negre si inelul dublu Queen Cobra, purtate in filmul Skyfall de frumoasa actrita Berenice Marlohe. Deoarece in viata nimic nu este doar alb sau negru, celebrul bijutier Stephan Webster, creatorul acestor piese, a realizat ochii cobrei din doua cristale de un rosu intens ca un simbol al feminitatii aventuroase care il seduce intotdeauna pe agentul 007. Partea cea mai atragatoare a editiei Swarovski Skyfall e ca pretioasele accesorii au preturi accesibile pentru fanele pasionate.

In Romania, colectia de bijuterii Swarovski Skyfall din reteaua magazinelor Swarovski.

Foto: swarovski.com