kylie jenner

In 10 august, Kylie Jenner, cea mai faimoasa si mediatizata adolescenta din lume a implinit 18 ani! Cum credeti ca si-a inceput ea ziua? Desigur, pe contul de Instagram!

Da, e cam greu sa tii pasul cu familia Kardashian! Daca credeai ca o fata de 18 ani isi serbeaza ziua la un party cu prietenii, afla ca in cazul lui Kylie Jenner, sora mai mica a faimoasei Kim Kardashianlucrurile nu stau deloc asa!

In dimineata zilei ei de nastere Kylie Jenner s-a trezit devreme si a inceput sa posteze pe contul ei de Instagram o serie de fotografii super hot realizate de Sasha Samsonova. In doua din imaginile din shooting ea poarta un body Murmur alb, super senzual si o peruca excentrica oranj.

kylie jenner

Kylie Jenner –  noua muza a brandului romanesc Murmur

“Pentru fantezie exista Murmur“, aceasta este recomandarea designerului Andreea Badala, creatoarea brandului. Fidele unui stil pret-a-porter erotic, piesele spectaculoase din colectiile Murmur se remarca printr-o senzualitate debordanta, accesibila oricarei fashioniste care doreste sa experimentele cu stil secretele seductiei feminine. Au fost purtate de Madonna, Britney Spears si chiar Beyonce!

kylie jenner 18 ani

Stirea aparuta pe dailymail.co.uk nu vorbeste doar de fotografiile provocatoare in care Kylie este total transformata intr-o diva glamour, ci si de brandul Murmur, caruia ii este dedicat un spatiu amplu.

kylie jenner body murmur

Body-ul din satin Murmur este disponibil pe alb sau roz pal la pretul de 1710 lei in magazinul online murmurstore.com.

Foto: Murmur.