Weekendul viitor, pe 28 si 29 martie, in agenda evenimentelor din Bucuresti se anunta doua targuri de moda ce nu trebuie ratate: Designer’s Drive-in si Band of Creators Pop-up Shop. Fashionistele vor avea ocazia sa-i cunoasca personal pe cei mai cool designeri romani ai momentului!

designeri romani

Band of Creators Pop-up Shop

A doua editie Band of Creators Pop-up Shop va avea loc la Artmark,  weekend-ul viitor. Vei avea acces in premiera la colectiile de primavara – vara 2015 a peste 20 de designeri romani si straini: Traskin, Florentina Giol, Larisa Dragna, Laura Olaru, Prochaine, Fandacsia, Amelie Suri sau Maria Queen Maria (Bulgaria) sunt doar cativa dintre cei care au confirmat participarea. Ioana Ciolacu va fi prezenta si la aceasta editie, cu un diffusion line al colectiei Hunters care a fost prezentata la Berlin Fashion Week si apreciata in unanimitate de presa de specialitate.

Fashionistele vor fi incantate sa descopere ca evenimentul va avea si o componenta importanta de stilism. Cele interesate vor primi consiliere vestimentara din partea unui stilist sau pot participa la workshop-urile de stil organizate in cele doua zile.

Band of Creators Pop-up Shop va fi deschis pe 28 si 29 martie, intre orele 11.00 si 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei sau pe baza de invitatie. Mai multe detalii puteti gasi pe www.bandofcreators.com.