Chrissy Teigen este mandra de noua ei rutina de ingrijire: „Tenul meu n-a aratat niciodata atat de bine”

1
De Teodora Tirca
12 iul. 2020

Chrissy a impartasit cu fanii ei de pe Instagram intreaga rutina de skin care cu care isi rasfata tenul de cateva luni incoace – si recunoaste ca a obtinut rezultatele pe care si le dorea.

Modelul si starul de televiziune si-a aratat pielea irezistibil de luminoasa pe Instagram, determinandu-i pe fani sa implore pentru detalierea rutinei ei de ingrijire, care pare sa faca minuni. Intr-adevar, Chrissy a declarat ca nu s-a simtit niciodata atat de increzatoare in privinta pielii ei si a dezvaluit ce obiceiuri noi si ce produse au ajutat-o sa obtina aceste rezultate intr-un timp relativ scurt.

Trebuie sa te avertizez, insa: luminozitatea aceasta ingereasca vine cu un pret… destul de mare. Chrissy foloseste majoritar produse scumpe, dar nu-ti face griji: iti voi oferi alternative mai accesibile si la fel de eficiente.

Serena Williams nu se poate desparti de acest produs ieftin de machiaj

View this post on Instagram

For you kind folks asking me to drop the skincare regimen, I will admit I am def proud of my skin lately and feeling myself! I kind of use whatever is closest but it consists of @shanidarden forcing me to use @isclinical cleanser and face lotion, @controlcorrective SPF 30, @lamer’s creme de la mer and concentrate ($$, I know I know but I gotta be honest) and a steady stream of @bioreus chin and nose strips. Mix that with anything anyone at @drjasondiamond’s office tells me to do facial wise and @simonourianmd1’s firm and fade cream when I’m feeling icks, and there you have it. A very simple (no) routine! But really. The IS clinical cleanser and the lotion is the only thing I use consistently and they’ve always been so good to me. Can find online – everything else just a bonus. Xx (edit: forgot one of my most important products, @drdennisgross alpha beta peel pads. So important for on and around my nose and chin. You’ll notice a HUGE difference!!)

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

„Recunosc ca imi place la nebunie cum arata pielea mea in ultima vreme. Folosesc produsele pe care le am in dulap”, incepe Chrissy sa povesteasca. Apoi o aduce in discutie pe esteticiana ei, celebra Shani Darden, care a sfatuit-o sa foloseasca produse de la iS Clinical, mai precis cleanserul si lotiunea faciala. Aceste produse sunt adorate si de supermodelul Rosie Huntington Whiteley.

Cele mai rezistente fonduri de ten pe timp de vara

„Cleanserul si lotiunea faciala de la iS Clinical sunt singurele produse pe care le folosesc in mod constant, si ma ajuta foarte mult.” Darden a sfatuit-o de asemenea sa foloseasca zilnic o lotiune cu SPF 30 si crema clasica La Mer Moisturizing Cream si The Concentrate.

iS Clinical Cleansing Complex, 195,85 lei, skinstore.com

Acest gel de curatare este deosebit pentru ca are un continut mic de acizi, care ajuta la indepartarea celulelor moarte pe masura ce iti cureti pielea. De asemenea, are cateva extracte din plante ce calmeaza tenul si il tonifica. Luand in calcul aceste atribute, iti recomand aceasta varianta asemanatoare de la PIXI, mai accesibila:

PIXI Glow Tonic Cleansing Gel, 112 lei, sephora.ro

Chrissy mai foloseste si aceasta lotiune faciala pentru fermitate de la iS Clinical:

iS Clinical Firming Complex, 571,33 lei, skinstore.com

Este un complex de acid hialuronic si plante care in timp confera fermitate. In opinia mea, aceasta optiune mai accesibila de la Paula’s Choice este mai bine formulata:

Paula’s Choice Clinical Ceramide Enriched Firming Moisturizer, 298 lei, paulaschoice.ro

Creme concentrate

Esteticianul Shani Darden i-a recomandat lui Chrissy si aceste creme La Mer:

La Mer Moisturizing Cream, 15 ml, 370 lei, sephora.ro

La Mer The Concentrate, 1.540 lei, sephora.ro

Dupa cum vezi, preturile sunt extrem de piperate. Totusi, nu te impacienta: nu imi va fi greu sa-ti recomand optiuni mai accesibile care sa livreze rezultate, pentru ca vorbim, pana la urma, despre o crema hidratanta si un serum regenerant.

Crema hidratanta La Mer este onctuoasa, densa si foarte emolienta, asa ca ti se potriveste doar daca ai ten uscat. Iata o varianta eficienta, la un pret mai bun:

Embryolisse Lait-Crème Concentré, 73,45 lei, lookfantastic.ro

Serumul regerant La Mer se bazeaza pe un complex de extract de alge si plante care hidrateaza si protejeaza pielea de factorii de mediu. Din fericire, ai la dispozitie aceasta varianta muuult mai accesibila de la Paula’s Choice:

Paula’s Choice Defense Triple Algae Pollution Shield, 168 lei, paulaschoice.ro

Lui Chrissy ii mai plac si patch-urile pentru nas de la Biore, care o ajuta sa scape de punctele negre. Brandul nu exista inca la noi, insa mie imi place aceasta varianta:

Patchology Breakout Box 3-in-1 Blemish Fighting Kit, 64,50 lei, redus de la 85 lei, sephora.ro

Ai atat variante pentru nas, cat si pentru cosurile aparute ocazional in alte zone ale fetei.

Foto: Instagram/Chrissy Teigen