Zodia de care barbatii se indragostesc pe loc

1
De Cristina Tudor
4 aug. 2020

Frumusetea si senzualitatea acestei zodii sunt incomparabile!

Femeia nascuta in aceasta zodie atrage orice barbat prin magia, magnetismul si carisma ei. Farmecul sau e ca un drog pentru oameni si e adesea comparata cu zeita frumusetii si a perfectiunii. Confrom astrologiei, acest semn zodiacal unic este Pesti. Esti una dintre femeile nascute in zodia Pesti?

Prin ce innebuneste ea barbatii:

E romantica

Este renumita pentru ca seduce barbatii prin micile sale gesturi romantice si seducatoare, cum ar fi sa le atinga mana la o petrecere sau sa isi bage mana senzual prin par in timp ce ii priveste. Aceste lucruri ii fac pe barbati sa innebuneasca si sa cada la picioarele ei. Ea vorbeste putin si actioneaza mai mult. Ii plac relatiile puternice si stabile, dar nu ezita niciodara sa se implice in aventuri scurte si romantice din cand in cand. Barbatii nu o pot evita, pentru ca se indragostesc pe loc. Ea e atrasa de acei barbati puternici si sportivi.

Iubeste intens

Aceasta zodie e foarte feminina si iubeste in moduri misterioase. Poate face pe oricine sa se indragosteasca de ea prin fumusetea si puterea carismei ei. Ea iubeste intens, iar iubirea ei te poate intoxica uneori. Chiar daca te-ai despartit de ea, ea va fi intotdeauna in mintea ta. Dragostea ei e dulce, cand te uiti in ochii ei uiti tot ce se intampla in jurul tau.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pixabay.com.