La ce trebuie sa renunti in saptamana 15-21 august pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
16 aug. 2022

Horoscop saptamanal pentru perioada 15-21 august. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

In a treia saptamana a lunii august Universul va scoate la lumina informatii ascunse sau emotii ingropate, ajutandu-ne sa vedem mai clar anumite situatii sau relatii. Tot ce traim acum lucreaza la binele viitorului nostru. Schimbarile ne transforma si ne ajuta sa devenim o varianta mai buna a noastra.

Afla la ce trebuie sa renunti in saptamana 15-21 august ca sa atragi fericirea:

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti sa mai lupti cu morile de vant

Universul te sfatuieste ca in aceasta saptamana sa faci un pas in spate si sa ii permiti destinului sa isi joace cartea. Invata sa nu iti mai grabesti drumul si sa incerci sa te bucuri de calatoria pe care o faci.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti la graba profesionala

Pe plan profesional esti mai tot timpul pe fuga. Nu te poti bucura de o realizare ca imediat dupa ce inchei un proiect, tu trebuie sa te apuci de altul. Invata sa faci ce trebuie pentru sufletul tau si nu mai incerca sa ii impresionezi pe cei din jurul tau.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la lucrurile care nu conteaza

Ti-ai aglomerat viata cu atat de multe lucruri inutile incat acum nici macar nu mai stii ce conteaza cu adevarat pentru tine. In aceasta saptamana fa-ti timpul pentru a iti pune in ordine nu doar lucrurile personale, ci si emotiile, starile, trairile si planurile pentru viitor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto:  depositphotos.com