Cel mai iubit brand de bijuterii romanesc se muta pe cea mai frumoasa strada a Bucurestilor

malvina malvensky
1
De Andreea Raicu
13 nov. 2020

Malvina este una dintre cele mai bune prietene ale mele si sunt cu atat mai mandra sa vad ca visul ei a prins un contur cu adevarat impresionant. Malvensky este o poveste superba, care iti arata ca atunci cand crezi in viziunea ta si muncesti pentru ea, nu ai alta cale decat sa ajungi acolo.

Si vreau sa ma crezi pe cuvant cand iti spun toate acestea, pentru ca am fost langa Malvina de la prima bratara pe care a creat-o in urma cu multi ani, la mine in bucatarie, cadou pentru ziua mea. Nefiind intr-o relatie la momentul respectiv si stiind ca imi doresc asta, Malvina mi-a daruit o fetita si un baietel pe un snur rosu pe care mi l-a prins la mana si m-a rugat sa imi pun o dorinta.

Ulterior bratarile s-au inmultit. O vedeam la fiecare masa la care ieseam cu grupul nostru de prieteni cu micutul ei portofel care nu ii lipsea niciodata. Era plin de banuti si snururi rosii pe care le transforma in brarari. In timp ce noi radeam si glumeam, practic faceam acelasi lucru la fiecare masa, mainile ei mergeau incontinuu.

Nimeni nu avea sa isi imagineze ce avea sa urmeze.

Malvina a fost mereu un om destul de retras, caruia nu ii placea sa iasa in evidenta – chiar si in ziua de azi eu vorbesc mai mult decat ea si in mod evident mai tare. Insa in spatele acestei personalitati linistite se ascunde o forta imensa, pe care nimeni nu ar fi banuit-o. Poate chiar nici ea la momentul respectiv. Insa, in timp, a prins aripi si a creat o poveste care poate inspira orice femeie care isi doreste sa realizeze ceva, dar nu crede in visul ei.

A pornit de la o bratara facuta intr-o dupa amiaza in bucataria mea, iar acum Casa de bijuterii Malvensky s-a mutat intr-o locatie premium superba, pe unul dintre cele mai importante bulevarde in capitala.

Este vorba de casa interbelica de pe Lascar Catargiu 46.

Terenul a apartinut cuplului Zoe Camarasescu si Alexandru Zissu, rude ale familiei regale. Vila de lux a fost construita in 1910 dupa viziunea arhitectului Toma Dobrescu, educat la Paris, pentru familia Sofia Ioanid si Nicolae Gheorghiu – intemeietorul spitalului Filantropia din Capitala. Pentru a pastra farmecul elegant si regal, de inspiratie Art Nouveau, multe elemente si decoratiuni originale au fost restaurate. De aceea, cladirea are si valoare arhitecturala si simbolica – unele elemente regasite in decorul original au apartinut unui furnizor al Casei Regale din acea vreme.

Noua Casa Malvensky se intinde pe un spatiu de 500 mp si 2 etaje la parter sunt expuse colectiile clasice si accesoriile, iar etajul 1 va fi destinat colectiei de bijuterii cu diamante si pietre pretioase, ce urmeaza sa fie lansata.

“Noua Casa Malvensky marcheaza urmatorul nivel in dezvoltarea brandului, in pozitionarea drept cel mai iubit brand de bijuterii romanesc. Ne dorim sa va oferim o experienta completa, la nivel de design, calitate, emotie dar si spatiu, energie si atmosfera cu care va intampinam. Experienta celor care descopera Casa Malvensky incepe din momentul in care clientul paseste pe “bulevardul cu cele mai frumoase case din București”. Esti initiat intr-un spatiu atemporal, elegant si stralucitor, unde te intampina valetul. Urmeaza intalnirea cu consultantii de vanzari care te ghideaza in aceasta calatorie in universul Malvensky”, explica Malvina.

Cu o viziune clara, multa multa perseverenta si curaj poti ajunge oriunde vrei, iar Malvensky este exemplul perfect. Investitia initiala? Munca, pasiune si determinare.

Malvi, you rock, I’m so proud of you!

Foto: Arhiva personala