Ti-am pregatit o surpriza: 50% reducere la toate cursurile video din programul Woman4Women

1
De Andreea Raicu
24 feb. 2021

Imi doresc ca aceasta reducere sa te incurajeze sa faci ceea ce iti doresti de mult timp: sa lucrezi cu tine pentru a-ti crea viata pe care ti-o doresti.

Anul trecut a fost incredibil de greu pentru noi toti: am simtit presiunea de a munci mai mult pentru a ne mentine veniturile in vremuri de pandemie, insa ne-am luptat cu o lipsa de motivatie venita din nelinistile incertitudinii, teama ca cineva drag se poate imbolnavi, disconfortul de a ne schimba total stilul de viata. A fost nevoie sa ne obisnuim cu o noua realitate inconfortabila, care adesea ne-a dus in punctul de a renunta la visurile si sperantele noastre pentru viitor.

2021 e aici si cred ca multi dintre noi realizeaza ca nu putem rasufla usurati peste noapte. In timp ce am primit si multe vesti bune, realitatea ramane aceeasi: traim vremuri de pandemie, trebuie sa limitam contactul cu ceilalti, sa respectam restrictiile si sa avem grija de sanatatea noastra si a celor dragi, totul in timp ce lucram la a avea o viata mai buna.

Nu trebuie sa-ti spun eu cat de grea a fost ultima perioada, pentru ca ai simtit-o pe pielea ta. Insa mi-am dorit foarte mult sa iti aduc una dintre vestile bune din 2021, asa ca am decis sa-ti ofer 50% reducere la toate cursurile video din programul meu de dezvoltare personala, Woman4Women.

Woman4Women by Andreea Raicu, 78,50 lei, redus de la 157 lei, shop.andreearaicu.ro

Este o reducere mare, pe care nu am mai avut-o pana acum, si asta pentru ca imi doresc mai mult decat orice sa incepi sa lucrezi cu tine, oricat de greu ti-a fost in ultima vreme. Vreau sa te gandesti la tine, la fericirea ta pe termen lung, fara impedimente si fara nicio urma de indoiala.

Reducerea va fi valabila pana la finalul zilei de luni, 1 martie.

Stiu ca nu e usor sa te aduni de una singura, insa tocmai de aceea voi fi alaturi de tine la fiecare pas. Te voi ajuta sa dobandesti:

  • incredere in fortele proprii;
  • metode eficiente de a reduce stresul si anxietatea;
  • mai multa claritate in luarea deciziilor;
  • mai multa energie, prezenta de spirit si concentrare;
  • echilibru interior si exterior;
  • constientizarea emotiilor;
  • imbunatatirea memoriei;
  • o mai buna gestionare a relatiilor cu cei din jur.

Stiu ca iti pasa de viitorul tau, ca ai atatea planuri si visuri pe care poate ai fost nevoita sa le pui pe pauza in ultima vreme. Dar eu cred ca lucrurile vor incepe sa mearga mai bine pentru toata lumea atunci cand femeile vor invata sa aiba grija de ele, de sanatatea si fericirea lor – pentru ca energia ta vindecata, buna, va atinge vietile multor oameni.

Iata care sunt cele 5 cursuri pe care ti le poti alege: ⁠

✔️Stiu cine sunt;⁠
✔️Relatia cu parintii. Cum ne afecteaza si cum putem scapa de vocea interioara si pattern-urile capatate in copilarie;⁠
✔️Cum constientizezi si elimini gandurile autodistructive care te impiedica sa iti recapeti linistea interioara;⁠
✔️Dorinta de perfectiune duce la esec;⁠
✔️Acceptarea feminitatii.⁠

Te astept cu drag.:-)

Foto: Alex Rosieanu