Chemarea sufletului pereche. 15 mantre pe care sa le rostesti in luna iulie pentru a atrage iubirea in viata ta

1
De Cristina Tudor
4 iul. 2021

Oricat de greu ti-ar fi, nu renunta niciodata la dragoste. Nu exista forta mai mare si mai puternica in intregul Univers decat iubirea.

Iubirea face lumea sa se invarta. Iubirea este lipiciul care tine totul intr-un intreg. Iubirea este ingredientul din care suntem facuti. Suntem facuti din dragoste si suntem facuti sa iubim. Adevarata noastra natura este iubirea si incercand sa ne indepartam de iubire, spunand ca vrem sa renuntam la iubire, ne indepartam incet, dar sigur, de ceea ce suntem cu adevarat. Ne indepartam de adevarata noastra natura si, cu timpul, devenim tot mai dezorientati, mai deconectati, mai confuzi.

De aceea, draga mea, nu renunta niciodata la iubire. Nu renunta la dragostea adevarata. Indiferent de cate dezamagiri ai avut, de toate momentele in care inima ti-a fost franta, gaseste puterea de a te ridica de la pamant si de a merge mai departe in cautarea iubirii adevarate. Pentru ca atunci cand o vei gasi vei intelege de ce ai fost nevoita sa ai o calatorie atat de dificila. Crede-ma, vei fi cu adevarat fericita.

Iata care sunt mantrele pe care trebuie sa le rostesti in luna iulie pentru a atrage iubirea in viata ta si a debloca drumul sufletului tau pereche catre tine.

1. Nu voi renunta niciodata la dragoste. Iubirea ma va gasi pe mine si eu o voi gasi pe ea.

2. Astept sa primesc cea mai frumoasa iubire de pana acum. Universul ii arata sufletului pereche drumul catre inima mea.

3. Ma conectez cu iubirea pe care o simte inima mea. Ii arat sufletului meu pereche drumul catre mine. Aleg sa nu mai fiu prinsa in lucrurile marunte si neimportante.

4. Accept toate relatiile esuate pentru ca datorita lor am invatat cele mai frumoase lectii de viata. Sunt pregatita sa imi intalnesc sufletul pereche.

5. Merit o relatie frumoasa, sanatoasa, bazata pe respect, sinceritate si iubire.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.