Cum sa ai o viata de cuplu fericita cu aceasta meditatie simpla

1
De Cristina Tudor
13 mai 2019

Meditatia in doi va poate ajuta sa va conectati constient unul cu celalalt.

„Lasa-ti grijile la usa atunci cand ajungi acasa”, spune o vorba inteleapta din batrani. Aceasta practica sanatoasa poate fi insa insuficienta pentru a te conecta cu iubitul tau la nivel profund. Pe parcursul zilei, fiecare dintre voi este cuprins de valtoarea vietii cotidiene si intra in contact cu diversi oameni. De aceea, este important ca la sfarsitul zilei sa creati un moment sacru in timpul caruia sa va conectati constient unul cu celalalt. Meditatia in doi va poate ajuta sa faceti acest lucru.

Am invatat aceasta meditatie de la prietenii mei Mike si Ai din California. Te asigur ca efectul este imediat si incredibil iar procesul foarte simplu.

Meditatia in doi un remediu pentru armonie in cuplu

Plaseaza doua scaune unul in fata celuilalt, la o distanta mica, apoi asezati-va cu fata unul la celalat. Picioarele tale se impletesc cu ale lui. Mana ta stanga cuprinde mana lui stanga. Mana dreapta a fiecaruia dintre voi este plasata in dreptul inimii celuilalt.

Inchideti ochii si respirati profund de cateva ori. Simtiti bataile inimii. Simtiti cum energia iubirii curge prin palmele voastre in intreg trupul, umplandu-l cu o lumina roz, placuta. Va aflati acum intr-o bula de lumina roz, in spatiul vostru sacru. Continuati sa inspirati si sa expirati profund timp de cateva minute bucurandu-va de conexiunea voastra spirituala si emotionala.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.