7 intrebari pe care sa i le pui iubitului tau inainte de despartire

1
De Cristina Tudor
1 iul. 2021

Atunci cand lucrurile nu mai merg bine intr-un cuplu, apar intrebarile, se cauta motivele si cauzele, dar totodata cel putin unul dintre parteneri incerca sa indrepte lucrurile.

Daca simti ca ai trecut deja prin toate acestea, dar relatia inca nu s-a schimbat suficient incat sa te simti fericita, iti propunem o serie de intrebari ale caror raspunsuri te vorajuta sa iei o decizie cat mai echilibrata privind relatia in care te afli.

Daca ai incercat sa resuscitezi deja legatura cu partenerul tau, ai incercat sa comunici tot ceea ce te deranjeaza si te face nefericita, dar nu ai resuit, prpbabil ca ai ajuns deja sa te gandesti la despartire. Iata cateva intrebari care te vor ajuta sa iti ordonezi gandurile si sa fii mai aproape de cea mai buna decizie pentru tine.

7 intrebari pentru iubitul tau inainte de despartire

Cum vezi relatia noastra in viitor?

Desi poate ca nu v-ati gandit la toate amanuntele, totusi unele directii ar trebui sa fie comune, cum ar fi: sa locuiti impreuna, sa (nu) aveti copii, sa va casatoriti sau nu, poate sa calatoriti in lumea intreaga etc.

Tot printre raspunsurile acestei intrebari se numara si felul in care va dorti sa va petreceti timpul liber (impreuna sau separat, de exemplu poate el vrea sa petreaca in special cu prietenii), dar si cum va veti investi finantele (investitiile acestea vizeaza si cuplul sau doar bunastarea individuala?).

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.