Crema antirid cu SPF50 care te protejeaza de radiatii solare in timp ce corecteaza semnele de imbatranire

1
De Teodora Tirca
25 mai 2023

Tenul are nevoie de protectie zilnica pentru a-si pastra aspectul plin si catifelat. Daca ai putea gasi intr-o singura crema beneficii antirid, dar si protectie UV?

Suntem mai informati ca niciodata si stim ca tenul nostru este expus zilnic atat agresiunilor interne, cat si externe. Poluarea, radiatiile UV din tot timpul anului, alimentatia si stilul de viata – toate acestea duc la imbatranirea prematura a tenului. Astfel, ridurile si petele pigmentare apar, iar tenul isi pierde luminozitatea si fermitatea. Ai nevoie de o rutina adecvata nevoilor tenului, pe care sa o urmezi zilnic pentru a-ti proteja tenul.

Tu stiai asta?

O crema cu factor de protectie solara va preveni multe daune pe termen lung, mentinand fermitatea, supletea si aspectul uniform al tenului. In timp, soarele descompune fibrele de colagen si elastina, cauzand acel aspect de piele lasata – ca sa nu mai vorbim de riduri si pete pigmentare. Insa uneori e dificil sa satisfaci toate nevoile tenului: si protectie UV, si ingrijire antirid si de prevenire a petelor. Ceea ce mi se pare minunat e ca acum poti avea toate aceste beneficii intr-un singur produs.

Vichy Liftactiv B3 Anti-Dark Spots SPF50

Ma bucur ca am descoperit Liftactiv B3 cu SPF 50, care satisface doua nevoi importante ale tenului intr-un singur produs: crema antirid + SPF50. Niacinamida (vitamina B3) din formula reduce si previne petele pigmentare. Datorita actiunii anti-hiperpigmentare la nivelul stratului bazal al pielii, aspectul petelor pigmentare este vizibil redus. In plus, niacinamida reda luminozitatea tenului si incurajeaza productia de colagen nou, pentru un ten ferm, neted, cu aspect mai tanar. SPF-ul protejeaza tenul de radiatiile solare si de daunele profunde pe care le provoaca la nivel celular.

Efectele expozomului asupra pielii

Suma agresiunilor la care este expus tenul nostru se numeste expozom, iar actiunea acestuia este diferita de la o persoana la alta, in functie de mediul de viata si factorii la care suntem expusi. Radiatiile solare (radiatii ultraviolet, lumina vizibila, radiatii infrarosii), poluarea din aer, fumul de tigara, o dieta nesanatoasa, stresul, lipsa somului… toate acestea contribuie la imbatranirea pielii afectandu-i structura. S-a demonstrat stiintific ca aspectul imbatranit al tenului este cauzat in mare parte de radiatiile solare, de aceea este atat de important sa folosesti o crema ce contine ingrediente protectoare – SPF si vitamina B3.

CREMĂ B3 ANTI-PETE PIGMENTARE SPF 50

“Laboratoarele Vichy sunt pionierii stiintei expozomului de 40 de ani. Deoarece pielea este o bariera, este si primul organ afectat de factorii externi si interni. Petele pigmentare sunt una dintre principalele manifestari ale acestor agresiuni la suprafata pielii.

Cum apar petele pigmentare?

Sursa petelor pigmentare se numeste melanogeneza. Cand pielea este expusa la soare excesiv de exemplu, melanocitele raspund la aceasta agresiune prin crearea excesului de pigmenti de melanina, care apoi creeaza zone brune pe piele. Poluarea, dezechilibrele hormonale sau leziunile acneice contribuie si ele la formarea petelor pigmentare. Pentru a corecta si a preveni hiperpigmentarea, iti poti proteja pielea cu protocolul Vichy Liftactiv Anti-Pete Pigmentare: Serum B3 si Crema B3 SPF50”, explica Paulina Andrycz, International Medical Communication Director, Vichy Laboratoires.

Foto: PR.