Ce nu ar face niciodata pentru tine, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
18 mart. 2020

Desi iubirea ar trebui sa fie mai puternica decat orice, uneori personalitatea sau orgoliul anumitor persoane sunt mult prea mari!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este foarte activ si isi traieste viata in viteza si competitie.

Cand vine vorba de dragostea ta, va face aproape orice sa o castige, cu exceptia unui singur lucru: sa astepte. Berbecul nu e genul de persoana care sa astepte dupa ceva ce isi doreste. Nu crede in zicala ca lucrurile bune necesita timp. El va face orice pentru a obtine ceea ce vrea, dar daca eforturile sale nu incep sa produca rezultate imediat, va trece la altceva. Chiar daca te iubeste, el nu e dispus sa astepte dupa tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul are o reputatie destul de buna in ceea ce priveste relatiile.

Se stie despre el ca este constant, fidel si de incredere. El va face orice in numele iubirii. Cu toate acestea, trebuie mentionat faptul ca va face orice pentru dragoste atat timp cat este exact ceea ce vrea sa faca si nu intra in conflict cu niciuna dintre credintele, preferintele sau convingerile sale personale. Ce nu va face un Taur pentru tine? Nu se va schimba. Opiniile si modul sau de viata sunt cele mai corecte din punctul lui de vedere si nu poti face nimic pentru a-l schimba!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Exista o multime de lucruri pe care nativul din Gemeni nu le-ar face pentru dragoste.

Cel mai important ar fi faptul ca nu se va aseza la casa lui, nu se va linisti langa nimeni. Chiar daca ii oferi multa iubire si tot ce e necesar pentru a se implica intr-o relatie serioasa, el nu o va face. El are nevoie de o aventura rapida, pentru ca nu poate pica in plasa rutinei. Pur si simplu nu sta prea mult timp langa cineva.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Chiar daca te iubeste, Racul nu e dispus sa iasa din zona de confort pentru tine.

Racul este foarte legat de casa lui. Indiferent daca e vorba despre locuinta in care sta alaturi de parinti sau despre noua lui viata pe care si-a construit-o singur, Racul are nevoie un loc al lui. Acesta te poate invita la el, insa, cu siguranta, nu te va lasa sa il scoti de acolo. Nu e genul care sa renunte la tot si sa te urmeze oriunde. Si, probabil, nu este nici genul de barbat care sa renunte la planurile sale pentru a petrece mai mult timp cu tine. Isi iubeste viata lui de acasa si cercul sau social asa cum sunt in acest moment, asa ca nu te astepta sa schimbe ceva pentru tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.