Cum sa calatoresti inteligent in pandemie. Organizeaza-te eficient

1
De Cristina Tudor
8 aug. 2020

Calatorii inteligente in perioada pandemiei, este posibil? Organizarea unei calatorii in perioada pandemiei poate parea complicata, desi, in realitate, nu este asa.

De exemplu, plecand acum, nu numai ca putem economisi bani dar putem si vizita cele mai frumoase, cunoscute dar si aglomerate in mod uzual – locuri din Europa. Toate acestea fara a sta ore in sir la cozi, in liniste si fara graba. Acestea sunt cateva ponturi in vederea organizarii calatoriilor inteligente.

Vacanta este o perioada de odihna si relaxare asteptata cu nerabdare.

Pentru multi, o calatorie in strainatate este unul dintre cele mai interesante momente ale anului, asa ca merita sa o planificam intelept pentru ca sederea sa fie placuta si linistita. Intrebarea este – cum?

In asa-numitele calatorii inteligente, nu este vorba despre informatii sau despre calcule complicate legate de unde este mai ieftin sa zbori sau unde sa te cazezi. Calatoria inteligenta se refera la utilizarea internetului pentru planificarea acesteia. In secolul 21, exista o multime de instrumente pentru a gasi conexiuni aeriene atractive si cazare pentru toate gusturile, pretentiile dar si pentru toate buzunarele.

Atunci cand planificati o calatorie, merita sa luati in considerare mai intai zona pe care doriti sa o vizitati. Cu toate acestea, daca nu stiti exact unde doriti sa mergeti, merita sa utilizati hartile interactive cu preturile biletelor de avion, catre, de exemplu, tarile europene – una dintre ele este disponibila pe eSky.ro (https://www.esky.ro/radar).

Acolo, puteti verifica zborurile la preturi avantajoase si in doar cateva momente puteti compara ofertele alegand-o pe cea mai buna. Prin rezervarea biletelor, puteti accesa, de exemplu, Bari cu 30 EUR, Roma cu 20 EUR, Berlin cu 31 EUR, Barcelona pentru 34 EUR sau Malta pentru 36 EUR. Acestea sunt doar cateva zboruri ocazionale in strainatate.

Pentru cei ce se decid asupra unei destinatii specifice, exista si instrumente care ii vor ajuta sa gaseasca o oferta atractiva in cateva momente. In motorul de cautare dezvoltat de eSky, se pot verifica conexiunile a peste 950 de companii aeriene, iar optiunea „Zboruri in date apropiate” permite economisirea de la cateva zeci la chiar cateva sute de lei prin schimbarea datei de plecare cu cateva zile.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Shutterstock.com.