Cum sa incetezi sa-l mai iubesti, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
4 mart. 2020

Sa inveti cum sa nu mai iubesti pe cineva necesita timp si rabdare. Poate ca ai toate motivele sa incetezi sa mai ai sentimente pentru el, insa lucrurile nu sunt atat de simple precum ai crede!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cel mai bun mod de a inceta sa il mai iubesti este sa incepi sa iubesti pe altcineva, si anume pe tine insati.

Te-ai dedicat foarte mult relatiei si acum ca s-a terminat, nu stii foarte bine ce trebuie sa faci. Motivul pentru care inca mai tii la el este obisnuinta. Iubirea pe care i-o porti se va estompa in timp, dar ai face bine sa incetezi sa il mai iubesti inca de pe acum. Axeaza-te pe acel proiect nou la locul de munca, incepe sa mergi la sala si sa mananci sanatos si repeta-ti ca meriti iubire in fiecare zi si vei incepe sa o simti.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cand erai implicata in relatie, erai total multumita.

Acea persoana a fost casa ta, iar acum ca s-a terminat, te simti total pierduta. El a fost cel care a adus stabilitate in viata ta, dar acum ca esti singura, nu esti sigura unde vei gasi din nou acea stabilitate. Viata ta e data peste cap, dar exista o modalitate de a inceta sa-l mai iubesti, astfel incat sa te simti din nou stabila. Acum este momentul sa privesti catre tine. Ce iti doresti de la viata? Concentreaza-te pe imbogatirea interioara si invata cum sa te descurci de una singura, cum sa fii pe picioarele tale.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca inima ti-e franta, s-ar putea sa urmezi sfatul conform caruia pentru a uita de o persoana trebuie sa o inlocuiesti cu alta.

Dar acest lucru nu va functiona prea mult timp pentru tine. Dupa aceea, tot vei incepe sa simti ca lipseste ceva din viata ta. Sa inveti cum sa nu mai iubesti pe cineva necesita timp si, chiar daca ai nevoie de cineva care sa te ajute sa te simti mai bine, acea persoana nu trebuie sa fie o noua cucerire, un nou barbat care sa ii ia locul. In acest moment, ai nevoie de prietenii tai. Nimeni nu te va putea sa te faca sa te simti mai bine decat ei!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.