Cum sa-l faci sa aiba incredere in tine, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
13 feb. 2020

Nu va fi usor, dar merita din plin! Descopera cum sa-l faci sa capete incredere in tine, in functie de semnul lui zodiacal!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca vrei sa faci un barbat din zodia Berbec sa aiba incredere in tine, arata-i ca apreciezi relatia pe care o ai cu el si ca vei lupta pentru ea orice ar fi.

Sa fii acolo cand are nevoie de tine, sa fii deschisa sa incerci lucruri noi alaturi de el, sa il provoci si sa nu te folosesti niciodata de el pentru a-ti salva propria piele.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca vrei sa castigi increderea unui Taur, va trebui sa ai rabdare si sa fii dispusa sa-ti faci timp pentru a-i arata ca esti o persoana pe care se poate baza.

Acesta te poate testa, insa eforturile tale vor merita din plin. Odata ce capata incredere in tine, va fi pe vecie, cu exceptia cazului in care il vei dezamagi profund. Daca faci asta, nu ti se va oferi o a doua sansa prea usor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca vrei sa-l faci pe nativul din Gemeni sa aiba incredere in tine, va trebui sa fii directa si sincera.

Nu incerca sa-l convingi cu vorbe, deoarece acesta va vedea prin tine si va stii daca ai intentii ascunse sau nu. Nu folosi tehnici de manipulare, pentru ca acest gen de comunicare nu este pentru el.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Daca vrei sa-l faci pe nativul din Rac sa aiba incredere in tine, va trebui sa iti arati vulnerabilitatile si sa fii foarte deschisa.

Fii sincera cu privire la ceea ce simti, chiar daca te simti incomod sau penibil. De asemenea, daca esti acolo pentru el si ii permiti sa se exprime fara sa il judeci, il vei face sa se simta din ce in ce mai aproape de tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.