Cum trebuie sa fie aleasa inimii, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
20 mart. 2020

Ce il face sa creada ca esti aleasa inimii lui? E interesat de tine doar acum sau te vrea in viata lui pentru totdeauna? Zodia lui iti poate da raspunsul la toate aceste intrebari!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Partenera perfecta pentru un Berbec trebuie sa fie sincera si naturala.

Te va respecta mult mai mult daca arati cine esti cu adevarat in loc sa te prefaci ca esti persoana pe care crezi ca si-o doreste. Berbecul nu se implica prea usor in relatii, dar daca vede ca nu ascunzi nimic, se va apropia mai repede de tine. Doar in jurul unei astfel de persoane se poate purta si el natural.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cand Taurul se intalneste cu cineva, el cauta dragoste, nu o aventura de-o noapte sau o relatie pasagera.

Pentru el, e o modalitate de a gasi persoana cu care poate avea un viitor. Daca esti pregatita pentru o relatie serioasa, el va simti si te va vrea in viata lui. Taurul isi doreste alaturi pe cineva care sa poata investi in relatie la fel de mult ca si el. Daca nu iti e frica de angajament sau sa iti faci planuri de viitor cu el, vei avea un loc special in inima lui.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din zodia Gemeni nu e genul de om care sa se opreasca asupra unei singure persoane.

Nu o face pentru ca ii place sa joace pe mai mult fronturi, ci pentru ca exista ceva ce ii place la fiecare femeie pe care o intalneste. Trebuie sa fii cu adevarat speciala pentru ca el sa te aleaga pentru totdeauna. E foarte important sa il faci sa se simta confortabil cu el insusi. Stie ca uneori poate fi ciudat, pasional sau prea distant, dar decat sa incerci sa il schimbi, mai bine il lasi sa fie asa cum e el. Daca vede ca esti capabila sa-l accepti cu bune si cu rele, te va pune in fruntea listei.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Cand Racul se indragosteste, el poate fi putin rezervat si timid.

Ai putea crede ca nu e interesat de tine, dar el chiar ia lucrurile incet pana cand stie sigur care sunt sentimentele sale pentru tine si invers. Trebuie sa-i arati ca esti dispusa sa depui eforturi cat mai mari pentru relatia voastra. Isi doreste o partenera care sa isi faca timp pentru el.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.