Cupluri de zodii care nu au nicio sansa sa fie impreuna

1
De Cristina Tudor
29 dec. 2019

Ai probleme cu partenerul tau? Poate ca zodiile voastre nu sunt compatibile! Exista unele zodii care, indiferent cat ar incerca, nu functioneaza impreuna.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul are o personalitate foarte dominanta.

El tinde sa fie un lideri exceptional. Din acest motiv, zodia lui nu se potriveste deloc cu anumite semne. Taurul, Racul, Fecioara si Capricornul il pot gasi nerabdator si nepasator. Scorpionul si Pestii il gasesc grosolan, nesabuit si nepoliticos. Leul este probabil o pereche buna pentru el. Aceste doua semne s-ar respecta reciproc si ar continua sa conduca fara sa se simta amenintate. Leul iubeste spectacolul si sa fie in centrul atentiei, in timp ce Berbecul este mai pragmatic in dominarea sa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul adora sa fie senzual si gaseste o placere deosebita in cadouri.

Nu este surprinzator faptul ca cel mai bine s-ar intelege cu un nativ din Pesti, din moment ce acesta este cel mai romantic semn al zodiacului. Pestilor le place sa traiasca intr-o lume a fanteziei si sa ii indeplineasca toate dorintele Taurului. Daca vrei sa ai o relatie cu un Taur, dar nu te-ai nascut in zodia Pesti, speram ca nu esti Berbec, Gemeni, Sagetator sau Varsator, pentru ca toate aceste zodii sunt incompatibile cu el!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii adora sa se distreze. Ei sunt greu de linistit, pentru ca mereu sunt in cautare de noi aventuri.

In timp ce unele zodii, precum Taurul, Racul, Fecioara si Capricornul ii gasesc nesiguri si superficiali, Sagetatorul le apreciaza spiritul liber. Cei doi se vor bucura reciproc de compania celuilalt.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Se spune ca un Scorpion e iubit de toata lumea, dar asta nu inseamna ca fiecare zodie poate avea sanse cu el.

Cu toate acestea, Fecioara reuseste! In timp de Fecioara este rationala si practica, Scorpionul ii poate scoate pasiunea interioara la suprafata. Scorpionul echilibreaza natura oarecum rezervata a Fecioarei. Din nefericire, zodii precum Berbecul, Gemenii, Leul, Sagetatorul si Varsatorul nu pot face fericita o Fecioara. Fecioara este greu de multumit, iar aceste semne sunt mult prea neglijente pentru ea!

Citeste continuarea pe eva.ro

Foto: Getty Images