Greselile prin care il faci sa nu te mai iubeasca, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
19 nov. 2019

Unele greseli pe care le faci intr-o relatie ar putea sa-l faca pe partenerul tau sa-si piarda treptat sentimentele pentru tine. Afla care sunt acestea, in functie de zodia lui.

Berbec

Barbatul din zodia Berbec adora actiunea, ii place mereu sa fie cu un pas inainte si sa incerce lucruri noi. O partenera care nu este niciodata dispusa sa incerce noi experiente, care prefera sa fie sedentara si sa stea cat mai mult timp in casa il plictiseste peste masura pe nativul din zodia Berbec. Daca vrei sa nu-si piarda treptat sentimentele pentru tine trebuie sa poti tine pasul cu el.

Taur

Stabilitatea este elementul cheie in viata nativilor din zodia Taur. Au nevoie de siguranta, de rutina si de liniste, iar o partenera care nu ii poate oferi toate acestea devine o sursa majora de stres pentru el. Taurul iubeste armonia si se bucura de toate placerile mici ale vietii. Daca nu se poate bucura de toate acestea pentru ca are de-a face cu o iubita sau o sotie care se confrunta permanent cu fluctuatii emotionale, sentimentele lui se estompeaza treptat.

Gemeni

Gemenii au nevoie de comunicare. Pentru un barbat din aceasta zodie este un adevarat cosmar sa fie intr-o relatie cu o femeie care nu este dispusa sa comunice, care nu considera importanta impartasirea ideilor sau care se inchide in sine. Incepe sa se simta tot mai singur si sa se intrebe de ce se afla alaturi de o persoana care nu il satisface din punct de vedere intelectual.

Rac

Pentru persoanele nascute in zodia Rac, familia, copiii si caminul sunt cele mai importante lucruri din lume. Barbatii din zodia Rac sunt familisti convinsi si isi doresc o partenera care are aceleasi valori ca si ei. Nativul din Rac isi va pierde sentimentele pentru partenera sa daca aceasta nu este dispusa sa se dedice vietii de familie. De asemenea, pentru ca este sensibil si fragil emotional, nu poate tolera o persoana insensibila.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.