Horoscopul banilor pentru saptamana 8-14 noiembrie. Ceva nou ii poate aduce Scorpionului bogatie

1
De Cristina Tudor
9 nov. 2021

Ceva nou ii poate aduce Scorpionul bogatie, fie ca e vorba de o reorientare profesionala, fie de un nou loc de munca.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In aceasta saptamana, s-ar putea sa fii nevoit/a sa infrunti cu curaj unele provocari. Esti indecis/a si incerci sa castigi timp. Poate ai avut doua propuneri profesionale care te intereseaza si trebuie sa iei o decizie acum.

Trebuie sa te hotarasti cat mai repede, deoarece niciunul nu va astepta prea mult dupa tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Saptamana aceasta ar putea fi perfecta pentru a ajunge la acorduri sau a semna contracte de tot felul. Deci, daca ai in plan o colaborare de afaceri, acum este momentul ideal.

Esti pregatit/a sa faci o mutare importanta, cu conditia sa fi facut o cercetare atenta inainte. Astfel, nu vei da gres!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In ceea ce priveste banii, nu vor exista motive de ingrijorare in aceasta saptamana. Se poate sa primesti o suma de bani neasteptata, dar pe care o vei cheltui imediat, astfel incat nici nu vei simti vreo schimbare.

Daca esti in cautarea unui loc de munca sau esti nemultumit/a de jobul actual, cauta cu atentie noi oferte, dar nu numai in domeniul pentru care te-ai pregatit sau activezi. Te poti reorienta spre binele tau!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com