Horoscopul dragostei pentru saptamana 17-23 ianuarie. Invidia anumitor oameni ii poate tulbura linistea Berbecului

1
De Cristina Tudor
17 ian. 2022

In aceasta saptamana, invidia anumitor oameni ii poate tulbura linistea Berbecului.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In viata ta amoroasa, totul decurge conform planului, ca o mare calma, fara valuri. Doar invidia anumitor oameni iti poate tulbura linistea sufleteasca in aceste zile. Nu le subestima puterea, deorece acest gen de oameni pot face foarte multe daune.

Intuitia ta iti va spune despre cine este vorba. Nu-i lasa sa se amestece in lucrurile tale personale si in relatia ta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aceasta saptamana incepe intr-un mod agitat, dar lucrurile se vor clarifica si imbunatati pe masura ce zilele trec. Vei avea ocazia sa repari o mizerie de care esti responsabil/a si ale carei posibile consecinte ii pot afecta pe cei dragi pe viitor.

De indata ce ai rezolvat, uita de asta. Lasa trecutul in urma si bucura-te, chiar daca esti singur/a.

Daca ai un/o partener/a si ai chiar si cea mai mica banuiala ca poate nu-ti este credincios/oasa, nu sta cu mainile in san, ci asigura-te ca mintea ta nu iti joaca feste.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In dragoste, daca incepi sa iesi cu cineva, este mai bine sa nu iti faci iluzii, pentru ca ai putea avea de suferit. Mai asteapta putin, esti la un pas de a intra intr-un capitol foarte interesant din punct de vedere sentimental.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, in aceasta saptamana, faptele iti vor arata ca ai gresit in unele privinte si ca poti face multe lucruri pentru a schimba ceea ce nu-ti place in viata ta. O persoana apropiata iti transmite mesaje prin care sa-ti submineze stima de sine si siguranta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

E posibil ca in trecut sa fi ajutat o persoana mai mult decat se astepta. Aceasta ar putea reaparea in aceasta saptamana in viata ta cu intentii mai serioase decat o simpla prietenie.

Incearca sa iti dai seama daca merita sa dai sansa de a fi alaturi de tine, nu ai nevoie de cineva caruia trebuie sa ii ghidezi mereu pasii si sa-i fi sprijin.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com