Horoscopul dragostei pentru saptamana 21-27 februarie. O atractie puternica poate pune in pericol relatia Gemenilor

1
De Cristina Tudor
21 feb. 2022

O atractie puternica poate pune in pericol relatia Gemenilor in aceasta saptamana.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te afli intr-un ciclu in care influenta astrelor te face mai empatic/a si mai intelegator/oare. Este foarte bine pentru tine, deoarece vei avea o saptamana oarecum agitata si va trebui sa intelegi punctul de vedere al celorlalti.

In sfera familiala, acest lucru te va ajuta cel mai mult, deoarece vei putea rezolva conflictele care mocnesc de ceva vreme si legaturile se vor intari.

Daca ai o relatie relativ recenta si ai observat deja o anumita distanta fata de partener/a, se poate intampla ceva in aceasta saptamana care sa indice ca este mai bine sa mergi pe alta cale.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In ceea ce priveste dragostea, te asteapta zile oarecum conflictuale, dar starea ta de spirit te va ajuta sa depasesti totul.

Daca in ultimele saptamani ai vazut la partenerul/a de viata aspecte care te-au dezamagit si poate te gandesti daca merita sa continui cu relatia, se va intampla ceva care te va face sa iei o decizie. Orice ar fi, vei avea dreptate. Intre timp, evita sa pui prea multa presiune asupra persoanei de langa tine, las-o sa fie asa cum este.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Principala durere de cap in aceste zile este cauzata de viata ta sentimentala. Te va afecta mai ales daca ai un partener pe termen lung, de care nu ai de ce sa te plangi, doar ca relatia a devenit o rutina.

In aceste zile ai putea intalni pe cineva care va aprinde in tine dorinta si pasiunea. Aceasta atractie puternica poate pune totul in pericol.

Gandeste-te la asta, deoarece nu vei putea recupera ceea ce ai pierdut pe parcurs.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com