La ce trebuie sa renunti in saptamana 17-23 ianuarie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
17 ian. 2022

Horoscop saptamanal pentru perioada 17-23 ianuarie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Renunta la dorinta de a schimba oamenii

Nu poti schimba pe nimeni din exterior… dar te poti schimba pe tine insati. Invata sa accepti oamenii asa cum sunt, cu bune si cu rele… iar daca simti ca relatia cu ei este una toxica, alege sa te indepartezi de ei daca simti ca nu accepta ajutorul tau.

Horoscop Taur
Renunta la dorinta de a face pe plan tuturor oamenilor

Nu vei reusi niciodata sa multumesti pe toata lumea, asa ca nu mai incerca. Concentreaza-te, in schimb, pe tine. Invata sa ai grija de tine, de sufletul tau si sa iti faci fericita inima. Tu meriti sa traiesti asa cum iti doresti.

Horoscop Gemeni
Renunta sa te mai lasi influentata de alte persoane

Nu permite nimanui sa iti spuna cum si de ce sa iti traiesti viata; nu permite nimanui sa te ghideze sau sa ia decizii in locul tau. Este momentul sa spui „Stop” si sa nu te mai lasi influentata de alte persoane.

Horoscop Rac
Renunta la ideea ca totul se invarte in jurul vietii profesionale

Vei ajunge intr-un moment al vietii tale in care iti vei da seama ca ai indepartat din jurul tau toti oamenii care te-au iubit si care ti-au fost alaturi. Incearca sa gasesti o varianta de compromis.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.