La ce trebuie sa renunti in saptamana 20-26 decembrie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
20 dec. 2021

Horoscop saptamanal pentru perioada 20-26 decembrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la amintirile vechi

Invata sa te bucuri de ce iti ofera Universul acum. Nu te mai intoarce in trecut, iti faci singura rau. Inchide acest capitol o data pentru totdeauna si mergi mai departe cu viata ta. Totul se intampla ACUM, in momentul prezent.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti la oamenii care te-au ranit

Acesti oameni nu merita sa fie in preajma ta daca au ales sa iti faca rau si sa se joace cu sentimentele tale. Invata sa ai mai multa grija de tine si de inima ta, alege sa fii egoista si sa te indepartezi de tot ce este toxic.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti sa te mai lasi influentata de alte persoane

Nu permite nimanui sa iti spuna cum si de ce sa iti traiesti viata; nu permite nimanui sa te ghideze sau sa ia decizii in locul tau. Este momentul sa spui „Stop” si sa nu te mai lasi influentata de alte persoane.

Horoscop Rac
Trebuie sa renunti la galagia din jurul tau

Incearca sa pui linistea sufletului pe primul loc in aceasta perioada; incearca sa fii putin egoista si sa ai grija de tine. Incearca sa dai volumul mai incet zgomotului din viata ta. Incearca sa fii tu cu tine insati.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.