La ce trebuie sa renunti in saptamana 7-13 februarie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
7 feb. 2022

Horoscop saptamanal pentru perioada 7-13 februarie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la cateva planuri

Este momentul sa incerci sa nu te mai gandesti atat de mult la viitor si sa inveti sa traiesti in prezent. Nu iti mai face atat de multe planuri pentru urmatoarele luni; in schimb, incearca sa te concentrezi asupra vietii tale prezente pentru ca acum poti fi fericita cu adevarat.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti la dorinta de a face pe plac tuturor

Viata ta nu trebuie sa depinda de fericirea altora. Incearca sa nu mai pui alti oameni pe primul loc si sa ai mai multa grija de tine. Traieste asa cum vrei fara sa iti mai pese de reguli sau de ce spun cei din jurul tau.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti sa mai pui raul in fata

Toate intrebarile pe care le ai in capul tau te tin pe loc. Toate raspunsurile pe care ti le dai nu iti permit sa cresti si sa evoluezi. Nu te mai teme atat de tare de necunoscut, de asumat riscuri. Nu mai pune raul in fata. Mergi mai departe si experimenteaza. Traieste.

Horoscop Rac
Trebuie sa renunti sa lupti impotriva destinului

Universul are un plan maret pentru tine, insa tu refuzi sa il vezi si alegi sa lupti impotriva lui. Iti este dificil sa renunti la control, insa este musai sa faci un pas in spate si sa ii permiti destinului sa isi joace cartea si sa iti arate care este drumul potrivit pentru tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.