5 zodii care raman in relatii toxice fara sa-si dea seama cat de mult rau isi fac singure

1
De Cristina Tudor
14 iul. 2021

Ce fel de persoana ar ramane intr-o relatie toxica? Ei bine, orice tip de persoana, dar unele sunt mai predispuse sa o faca si asta ar putea avea legatura cu zodia lor!

Astrologia ne poate spune multe lucruri despre personalitatea noastra si poate prezice chiar anumite comportamente si actiuni.

In consecinta, exista unele semne zodiacale care sunt mult mai predispuse sa ramana in relatii toxice decat altele. Este usor sa judeci oamenii care aleg sa se complaca acestei situatii, dar este posibil ca ei sa aiba numeroase motive.

Unii oameni pur si simplu nu stiu ce inseamna o relatie sanatoasa pentru ca nu au fost niciodata implicati intr-una. Ei cred ca toate relatiile sunt ca ale lor.

Altii raman pentru copii sau nu vor sa complice lucrurile pentru altii. Ei spera ca daca vor pastra situatia asa cum este, relatia nu se va inrautati, dar rareori se intampla asta.

Oamenii raman in relatii toxice atunci cand simt ca nu au resursele necesare pentru a iesi din ele, ramanand captivi pentru totdeauna intr-un parteneriat nefericit. Uneori, oamenii cred ca a avea o relatie nesanatoasa este mai bine decat sa fie singuri, fara sa-si dea seama ca astfel s-ar simti mult mai bine si ca viata lor s-ar imbunatati drastic.

5 zodii care raman in relatii toxice fara sa-si dea seama cat de mult rau isi fac singure

Pesti

Pestii cred in dragoste si cred ca, oricat de toxica ar fi relatia lor, cu putin efort poate fi transformata intr-o relatie fantastica.

Daca Pestii si partenerul lor sunt impreuna de mult timp, atunci Pestii vor avea senzatia ca au investit prea mult in relatie si nu vor ca toata munca pe care au depus-o pana acum sa se duca pe apa sambetei.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.