Toti avem nevoie de schimbare

1
De Andreea Raicu
15 iun. 2015

Dimineata devreme, chiar foarte devreme, ma aflam la controlul pasapoartelor. Nu apucasem sa dorm foarte mult si ma astepta o zi lunga, dar pe care de abia o asteptam: vizita la Bruxelles.

Sunt intampinata cu zambetul foarte larg al domului care in loc sa ma intrebe unde plec, imi declara foarte incantat ca a citit articolul despre logodna. M-a luat prin surprindere pentru ca sincer nu aveam nici cea mai mica idee despre ce era vorba. Automat gandul mi-a fugit la un articol scris de vreun ziar tabloid, drept pentru care i-am raspuns politicos ca nu prea citesc ce se scrie in ziare despre mine. Cumva incurcat si cu o voce care ii trada emotia, a incercat sa-mi spuna ca era o declaratie de-a mea. Aici m-a incurcat definitiv.

Cu cat suntem mai atenti la ce simtim, cu atat vom fi mai impliniti

Nu-mi aminteam sa fi dat nicio declaratie legata de acest subiect.  Din fericire, misterul s-a elucidat imediat. Era vorba despre un articol scris pe site-ul www.andreearaicu.ro de o colega de-ale mele, iar el si-a imaginat ca l-am scris eu. I-am explicat ca eu scriu doar pe blog, iar tot ce se gaseste in revista e scris de echipa mea. Insa ce avea sa-mi spuna era foarte important.  Articolul cu pricina era intitulat  Logodna si aspectele mai putin cunoscute ale ei  si vorbea despre momentele prin care treci dupa ce ai primit inelul.
Starile de panica, lipsa de comunicare care apare din cauza schimbarii si criza de identitate erau doar cateva dintre lucrurile enumerate in articol si prin care trecea si viitoarea lui sotie, dar pe care nu le intelegeau nici unul, nici celalalt.

Cum poate sa se schimbe totul dintr-odata doar de la atat.  Articolul spunea ca toate aceste stari sunt firesti, insa nu sunt foarte cunoscute pentru ca cei mai multi nu vorbesc despre asta. Se pare ca articolul le-a adus din nou linistea in casa dupa ce viitoarea sa sotie a inteles ca sunt niste lucruri normale si el a simtit sa-mi spuna asta.

Rasplata muncii mele e bucuria voastra

Marturisesc ca m-a bucurat enorm impactul pe care l-a avut articolul asupra lor. Si asta se intampla de fiecare data cand cineva imi spune (in ultima vreme din ce in ce mai des) ca ceea ce citesc pe site-ul www.andreearaicu.ro sau pe blogul meu le da curajul sa experimenteze, sa traiasca mai frumos, mai liber si mai curat in conformitate cu ce sunt ei si nu cu ce le cere societatea.
Pentru mine e extrem de important sa pot inspira cat mai multi oameni, sa ii invat sa produca schimbari asa cum  am facut eu, sa aduc cat mai mult echilibru, liniste si libertate in viata lor. Ce ma bucura foarte tare este faptul ca mesajul meu prin intermediul blogului ajunge mult mai usor la voi decat atunci cand faceam emisiuni tv.

Va multumesc ca sunteti aici si ca sunteti dornici de schimbare.