Fratellini Bistro in cartierul Floreasca

Vara aceasta o noua locatie ne incanta simturile. Fie ca este vorba de intalniri in interes de serviciu sau simple iesiri cu prietenii am descoperit un loc splendid pentru brunch.

Ultima locatie deschisa de grupul Fratelli, Fratellini Bistro, se afla in cartierul Floreasca la parterul unei cladiri de birouri. Echipa Twins Studio a semnat si design-ul acestui spatiu, dar de aceasta data au venit cu un concept nou, au iesit din tiparul de design care i-a consacrat si cu care ne-au obisnuit.

Fratellini Bistro destinatia perfecta pentru intalnirir de afaceri

Pentru acest bistro au mers pe o linie clasica, au mizat mai mult pe lumina naturala si obiecte decorative minimaliste. Intentia lor a fost aceea de a aduce mai aproape spiritul bistro-urilor italienesti si frantuzesti si le-a iesit de minune. Inca de la primul contact am fost cucerita de pardoseala in alb si negru, iar accentele de culoare m-au sedus complet.

Fratellini Bistro aduce in inima Bucurestiului spiritul “la dolce vita”

Locatia este perfecta pentru mic-dejunuri sau brunch-uri. Fiind amplasat in interiorul unei cladiri de birouri cei de la Fratelli stiu cat de pretios este timpul. De aceea iti ofera posibilitatea sa te bucuri de o masa delicioasa si cele mai bune ingrediente, chiar si atunci cand esti pe fuga, la pachet. Personal am fost foarte incantata sa regasesc la Fratellini Bistro celebra prajitura Mitzu din locatiile Biutiful, realizata din bezea crocanta cu nuca si crema de vanilie.

To taste or… to taste. That is the “question”. #Fratellini #Mitzu

A photo posted by @fratellini_bistro on

Pentru ca foarte multe persoane nu-si pot incepe ziua fara cafea, bistro-ul vine cu un brand propriu pentru bautura miraculoasa, “cafeaua Fratellini”. De ce este speciala? Se incadreaza in categoria “super premium gourmet”, “cu un echilibru perfect intre textura, aroma si gust”. Iubitorii de ceai in schimb, se pot bucura in liniste de celebrul ritual englezesc “ceaiul de la ora cinci”. In ceea ce priveste meniul, accentul se pune pe un stil de viata sanatos fara a pune in plan secund gustul si aromele.

Terasa Fratellini Bistro

Ce-mi place cel mai mult este faptul ca locatia te ajuta sa te desprinzi cu usurinta de toata agitatia orasului fiind inconjurata de multa verdeata. Cei de la Fratelli au primit cu aceasta ocazie inca un plus: atmosfera bistro-ului este calda, mancarea delicioasa, iar muzica te duce cu gandul la o vacanta in Roma.

Adresa: Str. Gheorghe Titeica, Nr. 212-214

Foto: PR