5 tipuri de barbati de care nu ai voie sa te indragostesti. Niciodata!

Ti s-a intamplat sa te indragostesti de un barbat, sa te dedici complet vietii de cuplu, iar inima sa iti fie ranita? Sau ti s-a intamplat sa alegi aproape mereu barbatul nepotrivit pentru tine? Poate ca ai avut experiente placute sau mai putin placute, insa, potrivit yourtango.com, sunt 5 tipuri de barbati de care nu ai voie sa te indragostesti. Niciodata!

Pe lista cu 5 tipuri de barbati de care nu ai voie sa te indragostesti niciodata se afla cei care te vor face sa suferi mai devreme sau mai tarziu, asa ca este esential sa fii atenta la detalii si sa eviti sa ai o relatie care nu duce la nimic bun.

5 tipuri de barbati de care nu ai voie sa te indragostesti

1. “Baiatul mamei” sau barbatul rasfatat

Pe primul loc pe lista cu 5 tipuri de barbati de care nu ai voie sa te indragostesti se afla “baiatul mamei.” Acest barbat are probleme serioase cand trebuie sa isi ia un angajament serios fata de cineva, nu se grabeste sa se implice intr-o relatie si ii este destul de greu sa isi exprime deschis sentimentele. El nu ia foarte multe decizii fara sa se consulte cu mama lui, iar de multe ori tine cont de sfaturile sale cand vine vorba de viata sentimentala. O relatie cu un astfel de barbat nu va avea un viitor, mai ales daca el a trecut de varsta de 30 de ani si in continuare nu face nimic fara sfaturile sau ajutorul mamei lui.

2. Barbatul care admite ca nu vrea o relatie serioasa

Barbatul care admite ca nu vrea o relatie serioasa nu minte si nu incearca sa para un dur in momentul in care te pune la punct cu situatia. Pur si simplu, el iti explica concret cu ce ai de-a face, asa ca nu te astepta sa il schimbi pe parcursul relatiei. Daca nu ai nimic impotriva sa iti petreci timpul cu un barbat care nu se va implica mai mult in relatia cu tine, atunci nu este cazul sa iti faci griji. In schimb, daca esti o persoana sensibila si speri ca el se va schimba, paraseste-l cat mai repede.

3. Cuceritorul sau barbatul care are nevoie constant de validari

De regula, acest barbat are nevoie constant de validari, asa ca totul este precum un joc pentru el. Daca esti implicata intr-o relatie de cativa ani cu el, dar nu se grabeste sa te ceara in casatorie, acest lucru este o dovada ca el nu poate renunta la obiceiurile sale si la stilul sau de viata. Analizeaza-i comportamentul si, in cazul in care observi ca nu s-a schimbat deloc, renunta la ideea de a-ti petrece tot restul vietii alaturi de el.

4. Narcisistul sau barbatul greu de cucerit

Probabil ca ai intalnit acest tip de barbat pana acum, iar de multe ori l-ai confundat cu un barbat care se gandeste doar sa faca noi cuceriri. Narcisistul este intr-o relatie foarte buna cu el insusi, totul se rezuma doar la el si aproape nimic nu este mai important decat ceea ce considera el ca este corect si bine. O femeie nu are loc in viata unui narcisist, iar acest lucru se intampla din cauza ca el este obsedat de propria personalitate.

5. Barbatul indecis sau caruia ii este teama de viitor

Este acel tip de barbat care mentine comunicarea cu tine, face foarte multe promisiuni, dar ii este greu sa iasa la intalnire. Cel mai probabil, acest barbat este indecis in ceea ce priveste intreaga sa viata, ii este greu sa ia o decizie importanta si amana orice intalnire pana in momentul in care considera ca nu mai are incotro. Daca iti doresti o relatie serioasa, acest barbat nu este potrivit pentru tine, pentru ca mereu vei avea unele intrebari si griji legate de relatia cu el.

Citeste si: Tipuri de barbati disponibili – pe cine sa refuzi si pe cine sa accepti!

Foto: Guliver