Regula numarul 1 pe care n-ar trebui s-o incalci niciodata in lumea beauty este demachierea fetei inainte de culcare. Insa ca s-o faci ca la carte iata 3 recomandari de care ar trebui sa tii cont!

demachierea fetei reguli

Demachierea fetei si etapele ei

Nu e de ajuns sa folosesti servetele demachiante. Ele par o solutie rapida si usoara insa nu fac toata treaba. Servetelele demachiante curata doar suprafata pielii si ar trebui sa folosesti si un gel de curatare dupa.

Demachierea fetei in trepte. Prima zona cu care trebuie sa incepi sunt buzele. Nu conteaza daca porti o culoare intensa sau una nude, niciuna dintre ele nu trebuie sa ramana pe buze sau pe restul fetei. Treci apoi la ochii tinand cont de faptul ca zona din jurul lor este foarte subtire si delicata. Iar ultimul pas este curatarea bazei de machiaj. Nu uita sa folosesti si o crema hidratanta inainte sa te bagi in pat.

Aburul este prietenul tau: Ca sa inlaturi complet machiajul inmoaie un prosop in apa fierbinte. Lasa prosopul sa se raceasca pentru cateva secunde si apoi pune-ti-l pe fata. Caldura va deschide porii si te va ajuta sa inlaturi orice urma de reziduu care ti-a mai ramas pe fata.

Foto: Thinkstock