Klorane prezinta produse pentru ingrijirea parului: o serie de tratament care reface, hidrateaza in profunzime si confera stralucire suvitelor noastre.

produse pentru ingrijirea parului kit
Incearca noile produse pentru ingrijirea parului din kit-ul de vara de la Klorane

Gama Klorane de produse pentru ingrijirea parului reface, hidrateaza si confera stralucire parului, datorita extractului de mango care protejeaza fibra capilara impotriva efectelor agresive ale soarelui si limiteaza pierderea de apa. Parul afectat de soare sau de apa marii devine uscat, deshidrat si isi pierde stralucirea si supletea, asa ca e indicat sa alegi ingrediente-cheie in ingrijirea parului, cum este untul de mango.

Produse pentru ingrijirea parului – Gama este formata din sampon, balsam si masca reparatoare

Samponul Klorane cu unt de Mango repara parul, fiind imbogatit cu o infuzie suplimentara de lipoproteine si ceara emolienta, care catifeleaza si descurca rapid firele.

Produse pentru ingrijirea parului – Balsamul imbraca, rehidrateaza si restructureaza firul de par, asigurand netezirea parului si o doza serioasa de luminozitate. Excelent pentru ingrijirea parului uscat!

Masca Klorane cu unt de Mango hraneste si reface parul extrem de uscat şi deteriorat de soare, asigura restructurarea intensa si de lunga durata a tulpinii firului de par si il protejeaza.

Pentru vacante, incearca si samponul uscat Klorane cu textura colorata – o inovatie practica, usor de luat in bagaj pentru zilele in care ai nevoie de o coafura rapida, cu un produs cu rezultate superioare si pe care sa te poti baza. Acesta revitalizeaza parul, absoarbe sebumul si il retexturizeaza, oferindu-i un aspect amplu. Mai multe detalii despre aceste produse pentru ingrijirea parului, aici!

Sampon (30 Ron), balsam (35 Ron), masca (71 Ron), Klorane;

Sampon uscat Klorane cu textura colorata, 55 Ron;