Iti prezentam noul parfum Ck One Summer, editia estivala 2015. Ingrediente-cheie? Lamaia, chihlimbarul si boabele de ienupar. O aroma proaspata, fructat-citrata, ce emana prin fiecare strop esenta verii!

Parfum cK One Summer de la Calvin Klein

Un cockteil de vara marca Calvin Klein, noul parfum Ck One Summer se deschide cu acord de gin tonic, un strop de citrice si multa gheata. Suna revigorant, nu?

Sticla-emblema a parfumului Ck One Summer reflecta frumusetea unei stanci scaldate de soare; spatele sticlei este texturat cu micro-valuri, permitand parfumului sa creeze iluzia urmelor in nisipul marii albastre. O sticla de parfum-semnatura si o aroma special creata pentru sezonul de vara.

Un parfum fructat-citrat, inspirat de oceanul albastru, ce relaxeaza, energizeaza, in acelasi timp, si iti incarca bateriile!

Parfum Ck: note-cheie

Imediat dupa pulverizare, se simte prezenta pregnanta a citricelor: lamaie si lime. Boabele de ienupar si anasonul ies la suprafata imediat, efervescente si energetice. Aroma de chihlimbar din notele de baza da senzatia pielii sarutate de soare, oferind o experienta unica atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Apa de toaleta spray Ck One Summer, Calvin Klein, 165 Ron/100 ml.;

Noul parfum Ck este disponibil exclusiv in reteaua magazinelor Kendra.

Truc de vara: daca ai pielea sensibila si usor reactiva la soare, nu pulveriza parfumul direct pe zonele expuse. Incearca pe haine, in par sau dupa urechi.