Kristen Stewart si Julianne Moore

Pentru ultima prezentare de moda couture semnata Chanel, Karl Lagerfeld a transformat deja cunoscuta locatie Grand Palais din Paris intr-un Casino de inspiratie art-deco. 

Elementele care au alcatuit acest decor neconventional au fost mesele de joc, ruletele si aparatele de tip slot-machine, toate inscriptionate cu logo-ul Chanel. Clasicul podium de moda este de domeniul trecutului, defilarea modelelor s-a desfasurat in jurul meselor de joc, acolo unde s-a strans toata distractia.

Prezentare de moda cu invitati de seama

“In viata este distractiv sa pariezi pe idei si nu pe bani.” – Karl Lagerfeld

La aceasta prezentare de moda neconventionala, Karl Lagerfeld le-a avut ca invitate de seama pe doua dintre favoritele sale, Kristen Stewart si Julianne Moore, colege de platou in drama Still Alice. Alaturi de cele doua, la mesele de joc au mai participat si: Rita Ora, Vanessa Paradis, Lily Collins, Lily-Rose fiica Vanessei Paradis si a lui Johnny Depp, Gabriel-Kane Day-Lewis, fiul lui Daniel Day Lewis si al lui Isabelle Adjani. Acestia au purtat bijuterii couture cu diamante din colectia exclusivista a brand-ului.

Desi recunoscut pentru decorurile atipice alese pentru fiecare prezentare de moda Chanel pusa in scena in ultimii ani, de aceasta data Lagerfeld s-a intrecut pe sine. Este pentru prima data cand insereaza in scenariul sau o castigatoare a unui premiu Oscar.

Kendall Jenner
Kendall Jenner mireasa colectiei couture Chanel

Piesa de rezistenta a prezentarii a fost insa Kendall Jenner cea care a avut cea mai ravnita aparitie din cadrul show-ului. Pana acum Karl Lagerfeld acorda aceasta onoare prietenei sale, Cara Delevingne. Pentru a inchide si aceasta prezentare de moda in forta asa cum Lagerfeld ne-a obisnuit, mireasa a purtat un costum din satin alb. Detaliile atent alese care au completat tinuta au fost: o capa din voal si camelia, floarea emblematica a casei sub forma unei brose. Tinuta surprinzatoare impreuna cu o tunsoare bob au facut-o aproape de nerecunoscut pe podium pe Kendall.

Colectia couture 2015 Chanel
Colectia couture a casei Chanel pentru sezonul de toamna-iarna

Per ansamblu aceasta prezentare de moda s-a definit prin forme geometrice si linii simple completate de paiete negre sau argintii. Tinutele au fost inspirate din anii `80, iar celebrul tweed a fost nelipsit. Brand-ul francez, recunoscut pentru atentia pe care o acorda detaliilor, dar si pentru legendarele inovatii Chanel nu s-a dezis nici de aceasta data.

Foto: Getty