blugi rupti facuti acasa femeie

Trendul DIY (Do it yourself) a migrat din zona home deco si catre moda. Azi te invatam tot ce trebuie sa stii despre o pereche de blugi rupti facuti acasa.

Nu ezita, transforma-ti hainele vechi in super piese de sezon fara nicio cheltuiala! Iata ce trebuie sa stii despre o pereche de blugi rupti facuti acasa.

Ai strans de-a lungul timpului o multime de jeansi in toate culorile posibile si dressing-ul e deja mult prea incarcat? Ti-ai planuit sa renunti la cateva perechi cu ocazia curateniei de primavara? Ti se pare o sarcina foarte grea pentru ca iti vin perfect si acum? Pastreaza-i! Asta inseamna ca doar te-ai plictisit de ei si ai nevoie sa-i transformi. Decupajele si taieturile care lasa picioarele la vedere sunt

Iata 3 idei cu care nu dai gres daca vrei sa-ti confectionezi singura blugi rupti facuti acasa!

Ai in garderoba o pereche de jeansi de care te-ai plictisit? Transforma-i!

Blugi rupti facuti acasa – 1. Selecteaza jeansii pe care vrei sa o transformi 

Daca ai in garderoba jeansi skinny albi, negri sau albastru deschis si inca iti vin bine pe talie, iar materialul e comod, transforma-i in blugi rupti!

Blugi rupti facuti acasa – Tips: doar cei clasici, boot cut si blugii evazati nu se preteaza a fi transformati.

Blugi rupti facuti acasa – 2. Fa-ti semne cu o creta pe material unde vrei sa-i tai

Chiar daca esti tentata sa-i tai direct cu foarfeca, ideal este sa-ti trasezi pe ambele picioare liniile de ghidaj. Asa nu vei da gres ca taieturile noii perechi de blugi rupti sa nu fie simetrice pe ambele parti. Si daca tot ii transformi, mergi pana la capat! Alege taieturi in exces, de sus pana jos.

Blugi rupti facuti acasa – Tips: in cazul in care modelul ales pentru transformare e skinny, taie pur si simplu tivul pantalonului. In 2015 acesta e cel mai hot detaliu si e important sa arate nefinisat. Poti chiar sa destrami partea de jos cu varful foarfecei pentru a le da un aer si mai trendy.

Blugi rupti facuti acasa – 3. Spala noua pereche de blugi rupti inainte de folosire

Pentru un look DIY perfect, ideal este sa-i speli din nou inainte de purtare. Si nici nu mai e nevoie sa-i calci dupa asta, vei obtine un efect sifonat/deteriorat exact cum iti doreai!

Foto: Guliver.