Naturaletea este la mare cautare! Tonurile nude si texturile fine trebuie sa-si faca loc in garderoba ta. Iata de ce lenjeria intima potrivita in acest sezon este cea care-ti pune in valoare frumusetea naturala.

lenjeria intima potrivita femeie
Lenjeria intima potrivita in orice imprejurare este cea care iti pune in valoare frumusetea naturala a corpului tau

Lenjeria intima potrivita oricui

Suntem mereu in cautarea unor secrete de stil care sa ne faca viata mai usoara. Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la armele de seductie feminine, ci doar trebuie sa le alegem inteligent. Cercetatorii britanici de la University of Sussex au scos la iveala inca o informatie vitala: lenjeria intima a unei femei este cartea ei de vizita!

Atunci cand vine vorba de lenjeria intima potrivita in orice imprejurare, criteriile de selectie sunt axate pe latura functionala: piesele trebuie sa fie comode, din materiale naturale iar nuantele perfecte de purtat sub orice piesa vestimentara sunt cele nude. Sigur ca nu trebuie sa renuntam la calitate si nici la design-ul trendy! Brandurile de lenjerie au in oferta o selectie diversa de piese intime care pot fi purtate ca o a doua piele.

Paleta cromatica de crem, bej si roz prafuit este de mare impact pentru ca iti va pune in valoare frumusetea naturala. Descopera in continuare noutatile sezonului!

Foto: Pure Lingerie.