Cele mai tari idei pentru tinute de plaja le furi vara asta de pe blogurile de moda si paginile de instagram ale fashionistelor nordice. Este vorba despre un look fresh al tinutelor de vacanta care ar trebui sa se regasesca, fara nici un dubiu, si in garderoba ta. Iata cateva idei ultra cool pentru tinute de mers la plaja, care te vor face sa iti doresti sa mostenesti o avere colosala si sa nu mai trebuiasca sa te intorci la birou niciodata.

tinute de plaja
ropesofholland.com.

In 2017, inspira-te din tinutele de plaja ale unor fashioniste incredibil de moderne, pentru a te asigura ca si garderoba ta va fi la fel de fresh si de gata de a fi postata pe Instagram in orice moment al zilei. Nu uita ca palariile de soare din iuta sunt obligatorii, la fel cum sunt si cosurile de plaja, camasile masculine din bumbac racoros si sandalele din sfoara sau espadrilele.

Cele mai cool tinute de plaja de vara asta sunt cele care combina minimalismul, androginitatea cu printurile si croiurile atipice

Un lucru pe care ar mai trebui sa il stii despre tinutele de plaja este urmatorul: nu trebuie sa iti pese daca ai un corp de top-model sau nu. Singurul beach-body de care trebuie sa tii cont este al tau, asa cum este el.